Barnevogn! Hva har dere kjøpt/skal dere kjøpe?

En tråd i 'Januar 2014' startet av JankeMoo, 16 Sep 2013.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
?

Hva skal jeg velge?

 1. Knorr-baby alu fly swing

  0 stemme(r)
  0,0%
 2. Tfk jogger twist

  100,0%
 3. Baby merc q7

  0 stemme(r)
  0,0%
 1. H27 Gravid for første gang Januarhula 2014

  Kanskje Bugaboo Donkey?! ImageUploadedByBV Forum1379670461.131744.jpg
   
  • Liker Liker x 1
 2. TL89 Flørter med forumet Januarhula 2014

  Stemmer! Fann akkurat ut av det sjølv :) Syns korga på sida såg større ut når eg såg den i går.. Var litt dyr då :/
   
 3. TL89 Flørter med forumet Januarhula 2014

  Har du den sjølv, kanskje? :) Nokon som har erfaringar med den?
   
 4. H27 Gravid for første gang Januarhula 2014

  Mitt første barn, så har ikke vogn ennå. Men skal kjøpe Bugaboo Buffalo, helt lik Donkey, bare uten den lille kurven på siden (Donkey kan utvides til tvillingvogn) Jeg er fryktelig fasinert av Bugaboo sine vogner, elsker teknologi og duppedingser, og Bugaboo ser litt highteck ut :p digger utseende og alle finessene :D også kan den slås sammen så den tar lite plass, veldig pluss for en dame som er gift med en mann som frakter musikkutstyr i bilen rett som det er ;)
   
 5. TL89 Flørter med forumet Januarhula 2014

  Er litt greitt at den kan utvidast til tvillingvogn. Har ein på 2år som er flink til å gå, men som ikkje vil gå når han går med mamma aleine. Så er greitt å kunne ha muligheten til å utvide! Har ikkje bil, men er veldig greitt at den tar liten plass. Leiger bil når det trengs. Ved storinnkjøp, feriar o.l. Når vi først reiser heim til mine foreldre, så er vi der som oftast i ei veke i slengen, så blir jo litt baggasje :) Då er det greitt med ei vogn som tar liten plass. Må nesten ha med vogn når vi skal heim for å feire jul/nyttår, kanskje ho kjem før termin ;)

  Vi har fri på tirsdag, så då blir det Barnas Hus for å sjekke ut barnevogner!
   
  • Liker Liker x 1
 6. Baby<3Love Elsker forumet Januarhula 2014

  Simo kombivogn har "løs" bag oppi selve sportsvognen. Med to stropper på hver side til å løfte i. Den er helt genial, og stabil når man løfter. Denne baggen har også egen kalesj eller hva det heter.
   
  • Liker Liker x 2
 7. @nn@ Betatt av forumet Januarhula 2014

  Aner ikke !! Har rygg problemer sånn hele tiden så må ha en som er lett å slå sammen og løfte ut og inn av bilen .. Må snart komme meg på butikken og se på de forskjellige :)
   
 8. JankeMoo Gravid

  Tror jeg har sett på de fleste vogner der ute nå, har ikke sett noe med kurv på siden som det er plass til flere bæreposer, så den var intressang! Håper du finner ut av det, men hadde vert litt lettere med anntall hjul, farge/mønster, osv.. Litt mer detaljer! :)
   
 9. Lykkeline Glad i forumet Januarhula 2014

  Har kjøpt Emmaljunga Edge Duo, fire store hjul :)


  Sent from my iPhone using BV Forum mobile app
   
 10. ASBT Forelsket i forumet VIP

  På Simo kombi er d med bærebag som du legger nedi sportsdelen på vognen. Sikkert ikke den minste og letteste bærebaggen men jeg liker den vertfall godt :)
   
 11. TL89 Flørter med forumet Januarhula 2014  Er denne: http://www.barnashus.no/bugaboo-donkey-base-black-8717447040347.html

  F
  ann ut av det rett etterpå :) Men syns korga såg større ut enn den gjorde på internett.. Er ikkje sikkert den var det, såg den ganske raskt eigentlig.. :)
   
  • Liker Liker x 1
 12. firkløver Forelsket i forumet Januarhula 2014

  Bugaboo buffalo :)) gleder meg til den kommer i hus :) kjøpte i dag stellebag som passer til :)! Håper mnd går fort til vi skal utå trille!
   
  • Liker Liker x 1
 13. H27 Gravid for første gang Januarhula 2014

  Ombestemte meg plutselig!!!! Skal bestille den nye til Emmaljunga i dag. Super Viking heter den, såååå fin. Gleder meg sånn ❤️:D
   
 14. Baby<3Love Elsker forumet Januarhula 2014

  Den var super fin:) Stilig med den piknik kurven man kan ha på siden.
   
 15. H27 Gravid for første gang Januarhula 2014

  Jaaaa, falt pladask i går. Akkurat passe sporty og elegant. Skal ha den i grå :) Veldig greit at man kan koble til et ekstra sete på vognen også, tilfelle vi plutselig skulle få to tette :p
   
 16. Baby<3Love Elsker forumet Januarhula 2014

  Ja den var helt rå. Ikke så verst i pris heller. To tette skal man aldri spøke med;) Den kunne jeg tenkt meg og, men tror jeg får holde meg til det jeg har;)
   
  • Liker Liker x 1
 17. Alba84 Flørter med forumet

  Det er en fin vogn, men kan også anbefale Edge duo. Den har litt bedre plass i bagen og det er en fordel med vinterbarn. I tillegg kan bunnen i bagen vippes opp slik at ungen kan sitte litt opp når han blir interessert i det. Da kan bagen brukes litt lengre. Du kan sannsynligvis få tak i begge til en god pris ny. De selger mange steder 2013 modeller billigere siden 2014 alledere er i salg. Det kan man spare på. :)
   
 18. Bergen89 Glad i forumet Januarhula 2014

  her blir det mountain buggy!
   
 19. Alba84 Flørter med forumet


  Da kan jeg anbefale emmaljunga Edge duo med duo s understell. Dette understellet er lett, vognen blir lett å håndtere både inn og ut av bil og når man skal trille. Hjulene kan låses. Fantastisk vogn. Gleder meg til å ta den i bruk. Jeg deler den i to når jeg tar den inn i bilen, da blir den ekstra lett. :)

  http://www.kidiki.ru/dbpics/27958.JPG
   
 20. Alba84 Flørter med forumet

  ImageUploadedByBV Forum1379942762.382464.jpg Dette er Edge duo med duo s understell
   

Del denne siden