Ballong!

En tråd i 'November 2020' startet av Elieli, 16 Nov 2020.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. abrakad Forelsket i forumet

  Har fått satt inn ballong idag! det var ingenting som tilsa at det var modent der nede, så nå håper vi det skjer noe snart. Noen flere som ikke har hatt moden livmorhals og fått ballong? Hvor lang tid tok det før det skjedde noe/ til fødsel var i gang?
  Uke 41 imorgen så er spent og utålmodig :joyful:
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 2. Selje Forelsket i forumet Novemberlykke 2020

  Lykke til! Håper du slipper vente for lenge!
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 3. Liljepia90 Elsker forumet Tilgangsansvarlig Oktoberlykke2020❤ Novemberlykke 2020

  Ingen egen erfaring, ville bare si lykke til ❤️
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 4. Ryvita Gift med forumet Novemberlykke 2020 Februarlykke 2016

  Ingen erfaring med ballong, men masse lykke til :happy:
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 5. Monimo Flørter med forumet

  Lykke til :D jeg fikk åsså balong i går, hadde 2 cm åpning fra før, men den bare sklei ut, så jeg måtte begynne med modningspiller i stede. Dag 2 med det da. Og jeg tror at jeg kommer i aktiv fødsel til kvelden. Men på di få sek balongen var inne så ble d 3 cm åpning. Men har stått stilt helt til nå. Nå er det rie fest her :arghh::hilarious:
   
  • Liker Liker x 2
 6. ToniBee85 Flørter med forumet

  Ballong kl 9 på morgenen, datt ut kl 18. deretter modningspille kl 20 og 22, og 03.22 var hun ute
   
  • Liker Liker x 1
 7. Bygdejenta Elsker forumet Novemberlykke 2020

  Lykke til! Stå på :gen014
   
 8. SloppyJane Gift med forumet Himmelbarn Novemberlykke 2020

  Fikk ballong midt på dagen. Ca 1 cm, Noe mykt men ikke modenT. Ble tatt ut etter 30 timer. Hadde ikke skjedd stort. Fikk modningstablett som skulle virke over natta. Morgenen etter hadde jeg ca 3 cm og de kunne ta vannet. 3,5 t etterpå var han ute :)
   
  • Liker Liker x 1
 9. Kulenr3 Flørter med forumet

  Fikk ballong med mellomste. Var ikke særlig moden. Ble satt inn i 13 tiden og datt ut 18. Pga fulle fødestuer fikk jeg beskjed om å komme opp morgenen etter. Etter en natt med smårier tok de vannet 11 dagen etterpå. Han ble født 18.10 :)
   
 10. Susn87 Andre møte med forumet

  Jeg fikk ballong på formiddagen. Ble satt igang en god uke før tiden pga høyt blodtrykk og minkende fostervann.
  Ingenting som var klart. Etter en dag med heftige rier, datt ballongen ut på kvelden. Hadde vel rundt 4 cm åpning da.
  Neste morgen fikk jeg modningspiller. Det viste seg da at det hadde trukket seg sammen igjen. Fikk to runder med piller, før de tok vannet rundt kl 17. Litt senere fikk jeg drypp.
  Men alt endte i haste-ks rundt kl 22.30, av forskjellige årsaker:smiley-ashamed004

  Håper du har kommet i gang til nå! :happy:
   
  • Liker Liker x 1
 11. abrakad Forelsket i forumet

  De tok ut ballongen etter 24 timer, gikk fra nada modning til 3 cm! Hatt en del rier/kynnere(??) inatt også, så det var fint at det var "verdt det" :joyful: går nå på angusta tabeletter. Blir vell sjekket ikveld om det er større åpning! Jeg blir veldig optimistisk når jeg leser at det har gått relativt fort med noen her, så satser på det her også :)

  MEN!!! han har lagt seg med ryggen til åpninga :smiley-angry017
  Igår når jeg fikk ballongen hadde han hodet ned... eller, han har hatt hodet ned hele tiden, frem til idag....:smiley-angry019
   
 12. _streken_ Glad i forumet Novemberlykke 2020 Assistert-jentene

  Masse lykke til!
   
 13. Novembersprout Flørter med forumet Novemberlykke 2020

  I kveld har jeg fått satt inn ballong! Ligger her spent og venter :happy: Har begynt å få noe som kjennes ut som menstruasjonssmerter som kommer i bølger, usikker på om det er begynnende rier eller bare kynnere/maserier... uansett er jeg nærmere enn noen gang og gleder meg skikkelig ❤️ Flere som har erfaringer med hvor lang tid det gikk med igangsatt fødsel?
   
  • Optimistisk Optimistisk x 2
 14. Mortilprins Elsker forumet

  Fikk satt inn ballong kl.15:00 på en tirsdag, den datt ut noen timer senere og da fikk jeg to modningspiller. Onsdagsmorgenen var hun født :)
   
  • Liker Liker x 1
 15. Eplete Elsker forumet Marsmellows-15 ⭐ Julestjernene 2020 ⭐️

  Da jeg fikk ballong med første barnet gikk det fort! Fikk satt inn ballong om morgenen/formiddagen da jeg var 13 dager over termindato. Fikk det de kalte for ballongrier, som deretter gikk umerkelig over i vanlige rier og jeg ble sjekket da til seks cm. Da bar det rett inn på føden, og vips var barnet født. Da hadde det gått under 12 timer fra ballongen ble satt inn. Så det kan gå fort med bare ballong også, og som førstegangs!
   
  • Liker Liker x 1
 16. Novembersprout Flørter med forumet Novemberlykke 2020

  Ballongen falt ut i dag ca kl. 14. Dessverre ikke veldig mye mer åpning, men har begynt på modningstabletter nå. Sinnsykt spennende ❤️
   
  • Optimistisk Optimistisk x 2
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 17. Eplete Elsker forumet Marsmellows-15 ⭐ Julestjernene 2020 ⭐️

  Lykke til!
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 18. Detteharjegaldrigjorfør Andre møte med forumet

  Ser det er ca en måned siden tråden var aktiv, men skriver likevel :angelic: Jeg fikk satt inn ballong 7 dager over termindato. Hadde 2cm åpning og noe umodne forhold. Fikk rier så og si med det samme. Var førstegangsfødende og trodde det jeg kjente var normalt ubehag fra ballongen. Nå i ettertid forstår jeg at det ikke var det:p fikk ballongen kl 19. Kjørte hjem med rier. Dro tilbake etter 2,5 time, tok da ut 20ml vann fra ballongen for å se om det hjalp mot smertene (verken jeg eller føden fanget opp at det var rier), fikk med 5mg oxynorm hjem. Det hjalp ingenting :eek:! Så kl 1 dro vi inn igjen. Fikk tatt ut ballongen, var da 4cm og direktebillett til føden:happy:. Kl 05:55 var prinsessa vår født, nesten 11 timer etter at ballongen ble satt inn.
   
  • Hjertelig Hjertelig x 2

Del denne siden