Bæsjebleier

En tråd i 'Januar 2020' startet av Shanii, 26 Nov 2020.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Shanii Blir kjent med forumet

  Hei.
  jeg har i det siste oppdaget at min lille skatt har noe mørkt avføring, mørkegrønt, noen gang så mørkt at det nesten er see svart ut. Har fått time til barnelege men klarer ikke helt å slå meg til ro. Er det noen andre som har opplevd det også ?
   
 2. Minipanda Andre møte med forumet

  Her syns jeg det varierer utifra hva babyen har spist. Storebror får feks veldig mørk bæsj om han har spist mye blåbær. Har hørt (og i grunn erfart) at de kan få litt grønnlig bæsj om de har en infeksjon i kroppen. Er babyen din forkjølet feks?
   
 3. Toffifee Forumet er livet Januarlykke 2020 Februarbarna 2020

  Her får vi veldig mange interessante farger i bæsjebleiene når han får tenner, eller som Minipanda sier; når han har spist forskjellige ting :)

  Så bra at dere har fått henvisning til barnelege, da blir dere nok godt fulgt opp :)
   
 4. Bokelsker Elsker forumet Januarlykke 2020

  Her har bæsjebleiene alle mulige farger, uten at jeg har tenkt noe videre over det. Det er ofte svart hvis han har spist blåbær, noe han gjør ganske ofte. Mais kommer jo ut igjen omtrent som de er, ofte er det oransje, uten at jeg helt vet hva det kan komme av, og innimellom har det vært noe grønt, også. Han er ellers frisk og rask.

  Det er antakeligvis ikke noe å bekymre seg over, men barnelegen kan gi dere et mye sikrere svar enn oss her på forumet. :)
   
 5. Shanii Blir kjent med forumet

  Jaa når han spise mye av noe som blåbær så ser jeg den, men dette har vært over en periode og han ikke har spiser farget mat. Ikke noe infeksjon med tannfrembrudd
   
 6. Shanii Blir kjent med forumet

  Ja han er frisk og rask hele tiden men blir så beskymret når jeg storsett får mørk bleier. Men i det siste dagen har han fått malteextrak og det ser ut til p hjelpe litt
   
 7. Shanii Blir kjent med forumet

  Ja han har noen tenner som sakt men sikkert bryter frem mulig det kan være derfor‍♀️
   
  • Liker Liker x 1

Del denne siden