Amming

En tråd i 'Oktober 2019' startet av Strikkedilla, 31 Okt 2019.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Strikkedilla Flørter med forumet Oktoberlykke 2019

  Så fint å høre at ting kan ordne seg selv etter en stund! Føler meg mer demotivert og mister litt trua for hver dag som går, men det kan jo snu :) har du lyst til å si noe om hva som var nyttig for deg?
   
 2. Bazinga Forelsket i forumet Oktoberlykke 2019

  Jeg har hatt god hjelp av nesespray for å hjelpe utdrivingen. Og så etterhvert å rett og slett stole på meg selv! Det er tusenvis av gode tips og råd rundtomkring, men man kan jo nesten bli gal om man skal lytte til alt! Så her løsnet mye den dagen jeg greide å slappe sv, og stole på at jeg faktisk hadde nok melk (selv om det kom lite når jeg pumpa. Tror produksjon gikk opp da jeg slutta med pumping, siden ungen tømmer puppen best),
   
  • Liker Liker x 1
  • Informativ Informativ x 1
 3. Aprilbeibi17 Forelsket i forumet Oktoberlykke 2019 Aprillykke 2017

  Ville gitt så lite mme som overhode mulig og hatt ho på puppen heile dagen eit par dager, invester i slike kompresser som du kan ha på for å gro i pausene og eventuelt hjelpebryst eller kopp mating med mme for å supplere inn i Mellom :) hugs at mme er mykje tyngre å fordøye enn mm og metter derav lenger, men magesekken til lille er framleis så liten at å ville spise heile tida (særlig konstant på kvelden) er heilt normalt :Heartred høres ikkje ut som unormal baby oppførsel for meg, men ho er nok blitt vant til at maten kjem litt lettere pga flasken og gjerne derfor ho kaver seg opp inn i Mellom :)

  Les gjerne meir på ammehjelpen sine nettsider og i Facebook gruppen, er mange som har vert igjennom lignende situasjon som deg der inne og masse motiverende ord :Heartred så har eg full tru på at det snart løsner for deg :happy:
   
 4. Strikkedilla Flørter med forumet Oktoberlykke 2019

  Jeg klarer ikke ha henne på puppen hele tiden fordi det er for vondt. Hun spiser hver tredje time, så jeg tenker ikke det er hele tiden? Men skal fortsette å prøve en stund til så får håpe at det blir bedre :)
   
 5. Aprilbeibi17 Forelsket i forumet Oktoberlykke 2019 Aprillykke 2017

  Nei kvar 3. time er veldig innafor, om du vil kan du jo prøve å droppe mme eit måltid eller to og heller amme kvar 2. time feks :) viktig å amme ofte om natta òg for å få opp produksjonen :)

  Fortsett å prøv så lenge du orker, men er ingen skam å gi seg altså! Råda mine er bare basert på inntrykket av at du ønsker å fullamme :happy: du gjer ein super innsats for jenta di i alle fall, og det viktigste er at du har prøvd :Heartred
   
  • Liker Liker x 1
 6. Strikkedilla Flørter med forumet Oktoberlykke 2019

  da skjønner jeg :) takk for oppmuntrende ord! Jeg er ikke klar for å kaste inn håndkle enda og der hjelper veldig med all støtte og råd jeg har fått i denne tråden!
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 7. Aprilbeibi17 Forelsket i forumet Oktoberlykke 2019 Aprillykke 2017

  Ja amming er ein hard jobb og må som alle andre jobber læres, øves på og perfeksjoneres sammen med baby! Håper det løsner for deg snart :Heartred
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 8. Sissi1988 Andre møte med forumet

  Akkurat denne planen jeg har også etter møte med helsesykepleier i dag. Delamming dr visst alt jeg får til, men det får være greit I tillegg til litt amming og flaske, skal jeg pumpe morgen og kveld.. Håper det kan gå seg til ettersom mini bare er tre uker, men vi går se.. Har allerede grått en god del fordi jeg ikke får det til slik jeg ønsket..
   
  • Hjertelig Hjertelig x 3
 9. Snuffiluffi Forelsket i forumet Novemberbarna 19

  Delamming er også amming! Litt morsmelk er bedre enn ingenting tenker jeg. Mini her er også straks 3 uker, men lita og blir fort sliten ved puppen. Jeg mistenker også at den ene puppen min er litt vanskelig for henne, brystvorta er litt flat og vanskelig å få tak på. Noen ganger tar hun brystet, men det blir ikke effektiv spising ut av det. Bruker ammeskjold de gangene hun ikke får tak, men noen ganger funker ikke det heller. Prøver å pumpe ut melk, får ut lite med pumpa, prøver å håndmelke også, men det går veldig tregt og får ut lite. Så blitt mange tårer her også. Jeg har innsett at jeg mest sannsynlig ikke vil kunne fullamme denne gangen heller, så får være fornøyd med delamming så lenge det går.

  Vi gjør en sabla bra jobb altså!! Så klapp på skuldra til oss selv ❤️
   
  • Hjertelig Hjertelig x 5
 10. Strikkedilla Flørter med forumet Oktoberlykke 2019

  jeg prøver også en sånn løsning etter å ha snakket med helsesøster. Klarer gradvis å amme oftere i takt med at sårhet blir bedre.
  Jeg syns vi skal føle oss bra med det vi får til å drite i det vi skulle ønske var annerledes. Det blir som det blir. Det er i hvert fall ingen tvil om at vi bryr oss om ungene våre! Det krever sitt å holde ut oppi det her. Tror jeg har grått mer den siste uka enn de siste par årene sammenlagt :hungover:

  jeg håper at vi alle ender opp med løsninger som er levelige for oss snart. Og igjen; for meg har det vært gull at dere orker å dele hvordan det går. Gjør at jeg føler meg mer normal og mindre mislykka :Heartred
   
  • Hjertelig Hjertelig x 4

Del denne siden