Amming

En tråd i 'Premature og dysmatur' startet av Spinnelill, 1 Feb 2019.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Spinnelill Forumet er livet JuniJubel2021 Juligull2021 ❤️ Februarskattene 2019 ❤️

  Lillebror her kom plutselig i uke 36+0 for to uker siden, så han er jo ikke veldig prematur, men sammen med gulsott så gjør det han slapp nok til at fullamming ikke funker. Han sovner på puppen etter å ha tatt 10-20 ml, så mye flaskemating og pumping her. Er det noen som har holdt på sånn i starten og fått til fullamming etterhvert? Har så lyst til å få det til, siden det ikke gikk med forrige.
   
 2. Ioki snart tobarnsmamma Betatt av forumet

  Hold ut! Mini kom i uke 32+2, tre uker med sonde før han i det heketatt våkna nok til å begynne å ta puppen. Enda to uker med delamming og sonde før han fullammet. Men da gikk det unna som juling.
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 3. Spinnelill Forumet er livet JuniJubel2021 Juligull2021 ❤️ Februarskattene 2019 ❤️

  Å, så godt å høre! Håper det går den veien for oss også. :D
   
 4. Lita-go Elsker forumet Septemberlykke 2021 Desemberlykke 2018

  Min var ikke prematur,.født 38+3, men hun hadde gulsott og sovnet uten å få i seg stort mer enn 10 ml.
  Jeg pumpet så mye jeg klarte som hun fikk på flaske og supplementerte med mme. Etterhvert som gulsotten ga seg ammet jeg mer og mer.. og etter 6-7 uker kunne vi kutte flakse helt og fullamme
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 5. VictoriaH Ventende August 2018 Assistert-jentene

  Jeg pumpet og gav på sonde i 8 uker; født uke 27. Da hun var 35+4 gestasjonsalder så dro hun ut sonden og skulle bare amme. Fullammet siden før vi nå har begynt med litt fast føde.
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 6. Spinnelill Forumet er livet JuniJubel2021 Juligull2021 ❤️ Februarskattene 2019 ❤️

  Så godt å høre at flere har fått det til! Er mye frustrasjon både hos meg og lillegutt når vi prøver på amming nå, men vi må vel bare øve. Og muligens bytte ut flaske med hjelpebryst på i alle fall en del av måltidene. Gleder meg sååå til jeg kan slutte med pumping hver tredje time på natt, og heller bare amme.
   
 7. Bustefrøken Forelsket i forumet

  Ja, det går an å få det til!

  Vi hadde veldig lik situasjon. Født 35+5. Lå til lysbehandling to ganger på grunn av gulsott. Var slapp lenge etter at vi kom hjem, og babyen sovnet fra både puppen og flaska den første tiden. Jeg begynte med pumpingen mens vi lå på sykehuset, og fortsatte når vi kom hjem. Jeg opplevde vel at helsesøster, som kom på hjemmebesøk, presset mer på å få til ammingen enn hva jeg følte babyen var klar for. Men det gikk noen uker helt uten amming, kun pumping og flaskemating. Siden hun var så slapp foretrakk jeg å pumpe og flaskemate, slik at vi visste hvor mye vi fikk i henne. Etter en måneds tid, når hun var kvikkere, så begynte jeg med ammingen og vi klarte å få til fullammingen.

  Det er virkelig et slit akkurat der du er nå, så jeg føler med deg.
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 8. Spinnelill Forumet er livet JuniJubel2021 Juligull2021 ❤️ Februarskattene 2019 ❤️

  Hørtes jo innmari likt ut som oss ja! Må vel prøve å fokusere på at det er midlertidig, selv om det er vanskelig innimellom :) godt å høre det gikk for dere!
   
 9. Stolt mamma Forumet er livet Septemberbarna 2019

  Har to premature hvor ammingen aldri kom på plass pga sugevakhet og sykdom. Er nå gravid med nr 3. Veldig oppløftende å lese at hvis det skal blinken ny prematur baby så går det ann å få til amming.
   

Del denne siden