Ammer dere ennå?

En tråd i 'September 2016' startet av Arya31, 30 Apr 2017.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Arya31 Forelsket i forumet Septemberlykke 2016

  Det går så tregt med fast føde her, så jeg så godt som fullammer ennå.. Hun er 8 mnd. Har gitt opp grøt, det liker hun ikke. Holder på med BLW metoden og synes det fungerer best for oss. Hun får i seg kanskje to bittesmå biter brød til frokost og en eller to biter med middag. Ellers leker hun bare med maten :) ellers kniper hun igjen munnen når jeg prøver å snike inn noe. Håper det snur snart!
   
 2. SensommerSpire Forelsket i forumet Septemberlykke 2016

  Ammer enda, men ikke fullamming:)
  Lille har spist frokost, lunsj, middag, frukt og kvelds med fulle porsjoner fra 6mnd her. Har en skikkelig matglad gutt da.. :p
  Han får blw-inspirert lunsj her :)
   
  • Liker Liker x 1
 3. Tiaso Elsker forumet ❤ Oktoberbaby 2016 ❤

  Kjører full blw med frokost, lunsj og middag. Varierer hvor mye hun spiser, er ikke så veldig mye enda. Ammingen er gått noe ned, men ikke mye.
   
  • Liker Liker x 1
 4. Ønskemamma87 Glad i forumet Septemberlykke 2016

  Måtte slutte helt i januar... melka forsvant med hver en dråpe [emoji21] men jeg er faktisk en mindre stressa og mere lykkeligere mamma nå!
   
 5. Everlasting Elsker forumet Septemberlykke 2016

  Ammer enda en gang om natten og en gang om morgenen. Også kanskje 2-3 ganger om dagen alt ettersom.
   
  • Liker Liker x 1
 6. TessAlp Glad i forumet Tilgangsansvarlig Septemberlykke 2016 Julegavene 2019 Januarlykke 2020

  Måtte gi opp amminga for en måned siden, ble dehydrert ved omgangssyke og hadde ikke krefter til å pumpe eller noe mens jeg lå ved doskåla. Men, minimann har elsket fast føde fra dag en. Han spiser 1-2 skiver til frokost, frukt og grønt til lunsj, en porsjon middag og en stor skål med grøt til kvelds. Får morsmelkerstatning innimellom måltidene :)
   
 7. Arya31 Forelsket i forumet Septemberlykke 2016

  Hoi! Jeg ammer omtrent hver 2-3 time på dag. Går litt bedre med mat nå da. Hun lar meg putte i munnen av og til og kan til tider smake på noe selv. Spiste 3 biter med torsk i dag..!
   
  • Liker Liker x 1
 8. SnøBia Flørter med forumet

  Har også ei kresen på mat. Ammer fortsatt- og spesielt om natten. Får ikke i seg brødskiver, brekker seg av alt med klumper. Helsesøster mener slike barn er sensitive i munnen og ikke helt har kontroll med tungen.Det løsner nok etterhvert.
   
 9. Evette Gift med forumet

  Vi sluttet å amme når han var litt over 4 mnd.. men det går vanvittig treigt med fast føde. I periode sluker han mat, så plutselig sir det stopp og han skal kun ha flaske. Menmen. Så lenge de vokser og trives så er vel alt normalt!
   
 10. Ønskemamma87 Glad i forumet Septemberlykke 2016

  Sånn er det her også! Nå har han en periode der han kun vil ha mme på flaske... til nød smoothie som jeg lager selv [emoji13] blir litt sprø i blant!
   
 11. Evette Gift med forumet

  Jaa! Og de kan jo ikke akkurat si ifra selv heller. Så frustrerende å lage en full prt grøt mens mini bare vil ha en halv skje [emoji14] vi prøver å la han spise litt selv, men heller ikke det funker akkurat nå. Spørst om det er tann nr 2 som lager trøbbel..
   
 12. Trappetrollet Elsker forumet Septemberlykke 2016

  Vesla er 8 måneder og spiser mye fast føde, men ammer fremdeles også. Ammer morgen, midt på dagen (når jeg ikke jobber, begynte å jobbe nettopp) før sengetid og kanskje en eller to på natt.
   
 13. Roli15 Betatt av forumet Himmelbarn

  Her er mini 8 måneder og vi ammer morgen, litt til hvert måltid om vi er hjemme, og til slutt på kvelden. Spiser grøt til frokost og kvelds, samt prøver oss på middagsglass men det er han ikke veldig fan av. Vann er ikke populært, men er en seier for hver lille milliliter som går ned :)
  Nå er det bare en liten måned før jeg begynner å jobbe, og lurer på hvordan vi skal trappe ned på ammingen? Han fant ut for en stund siden at flaske (mme) vil han ikke ha! Jeg har ikke pumpet meg før, og har ikke lyst til å begynne med det nå.. (for meg virker det stressende). Noen som vil dele erfaringer? :)
   
 14. Karius Glad i forumet Septemberlykke 2016 Sensommerbarna 2016

  Akkurat fylt 9 mnd og ammer mye. Lille er allergisk mot mye og det lille han kan spise vil han ikke ha. Mat er blitt bare styr.
   
 15. Yummy_mummy Februar 2014 Miss Gode Råd <3 Februar 2014 - Skjult forum VIP ❤️ Septemberlykke 2020 ❤️ Septemberlykke 2016 Oktoberlykke2020❤

  Min er 8,5 mnd og jeg ammer like mye som før. Hun spiser frokost, lunsj, middag of kvelds i tillegg til melken og ammer fremdeles hver 2-3 time om natten.
   

Del denne siden