ABC

En tråd i 'April 2018' startet av Martine2018, 30 Aug 2017.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Martine2018 Flørter med forumet

  Nå har jeg sendt søknad til ABC-klinikken! Er det flere her inne som også har gjort det?

  Kanskje vi kan dele litt bekymringer eller ideer her inne. Jeg skal nok melde meg på et yoga kurs for gravide... men kan kanskje starte med å bruke elixia-medlemskapet mitt og gå på vanlig yoga en stund først. Og så må jeg få sett en hel masse fødevideoer. Noen som vet om bedre steder å finne det på enn på youtube?
   
 2. Aprilønske 2018 Forelsket i forumet *Aprilbaby 2018*

  Jeg vurderer å søke på ABC, men har ikke gjort det enda. Er dette første barnet ditt?
   
 3. Martine2018 Flørter med forumet

  Ja, dette blir mitt første og er 28 år nå. Har en god venninne som har født tre barn uten smertelindring, hun sier det går så fint så[emoji28]
   
 4. Martine2018 Flørter med forumet

  Ja, dette blir mitt første og er 28 år nå. Har en god venninne som har født tre barn uten smertelindring, hun sier det går så fint så[emoji28]
   
 5. Tropehus Forelsket i forumet Vårspirene 2021 *Aprilbaby 2018*

  Jeg har søkt men hadde glemt å skrive høyde,vekt og medisinbruk - dvs trodde fastlegen hadde gjort det i den generelle henvisningen til OUS så de ringte meg i går. Er veldig spent på om jeg får plass eller ikke.
   
  • Liker Liker x 1
 6. SloppyJane Gift med forumet Himmelbarn Novemberlykke 2020

  jeg lånte masse fødevideoer på biblioteket da jeg fikk eldste..
  har aldri ledd så mye i mitt liv.. såeh.. det kan jeg ikke anbefale. Med mindre du vil le da.
   
  • Liker Liker x 1
 7. Pære Forelsket i forumet

  Jordmødrene på NRK nett-TV er fint å se synes jeg [emoji4] det er ganske normale fødsler, i motsetning til enkelte program som velger ut de mest dramatiske(det var i allefall ikke det jeg ønsket å se første gang jeg var gravid).
   
  • Enig Enig x 3
  • Liker Liker x 1
 8. Tropehus Forelsket i forumet Vårspirene 2021 *Aprilbaby 2018*

  Enig. Særlig sesong 2. Dyp respekt for alle de som jobber rundt om på de mindre fødestuene. Det er ett paradoks at i Oslo må man slippe igjennom ett nåløye for å få føde på ABC mens på mindre steder er det ikke muligheter for epidural.

  På "Barnet i magen" er det bare planlagte keisersnitt, planlagt igangsetting og epidural over hele fjøla. Det virker som om det som er viktigst er å ikke være ukomfortabel. [emoji13] Hvis det er målet så tror jeg at man har litt urealistiske forventninger til en fødsel.
   
  • Liker Liker x 1
 9. Me&mini Forumet er livet Tilgangsansvarlig VIP Himmelbarn Novemberlykke 2016 Desemberskatter 2016 *Aprilbaby 2018* * Fra frø til Juliblomst 2015 *

  Skal ikke føde på ABC for dit rekker jeg nok ikke inn om det starter hjemme [emoji14] men har to fødsler bak meg uten smertelindring, og for meg er det som føles mest riktig. Gikk inn i begge fødslene med innstilling at jeg ønsket å klare meg uten. Det viktigste er nok å jobbe med kroppen, og yoga er sikkert ikke dumt for å lære seg pusteteknikker osv.

  Nå har jeg også to styrtfødsler bak meg da, så hadde ikke rukket epidural uansett, så skal ikke si noe om de som holder på i mange timer.
   
  • Liker Liker x 1
 10. SloppyJane Gift med forumet Himmelbarn Novemberlykke 2020

  Da jeg fikk eldste troppet jeg opp på føden etter at vannet gikk og bare "vi tar det som det kommer - jeg har ikke gjort det før, og aner ikke hva som venter.."
  Fikk badekar, epidural, lystgass og petidin. Husker ikke mye fra den fødselen [emoji23]
  Nummer to er født i vann, med lystgass on the rocks. Aldeles fantastisk fødsel - der jeg hadde kontrollen. Ikke jordmora som styrte epiduralen.

  Denne her kunne jeg tenkt meg å føde hjemme pga lang vei til sykehuset, men det er ikke så lett å få til da det er få jordmødre som tar hjemmefødsler her. Så da seiler vannfødsel opp som et godt alternativ igjen :)

  Ingen fødsler er heldigvis like så det er vanskelig å dra nytte av andres erfaringer. Det beste er å ta det som det kommer. Det blir sjeldent som man planlegger allikevel [emoji85][emoji16]
   
  • Liker Liker x 2
 11. GunnElise Flørter med forumet

  Jeg fødte andremann på ABC, rolig fin stemning. Skal din igjen!
   
  • Liker Liker x 1
 12. MiniMEEE Betatt av forumet *Aprilbaby 2018*

  Jeg skal ikke føde på ABC, men har tenkt til å klare meg uten smertelindring nå som sist. Forrige fødsel gikk kjempebra, og det ble aldri så vondt som jeg hadde forberedt meg på og jeg vurderte aldri lystgass eller epidural.
   

Del denne siden