4 ukers kosthold-og treningsplan

En tråd i 'Sunn livsstil/slanking/trening' startet av Trultemor1, 2 Aug 2019.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Trultemor1 Elsker forumet Assistert-jentene

  imorgen starter jeg med kostholdsplan og treningsplan som går over 4 uker. Andre som har fulgt planer over 4 ukers tid. Hvordan var det å holde seg til det? Jeg må levere inn mål hver uke :hilarious:
   
 2. seilefru Elsker forumet ❤️Mailykke 2022❤️ Himmelbarn Novemberlykke 2018 Julikulene 2020

  OJ SPENNENDE! Her har jeg aldri klart å holde meg 100% i 4 uker. blir alltid en dag i helgen som ikke jeg får til. Utrolig irriterende. Er dette ett opplegg du har kjøpt? :)
   
 3. Trultemor1 Elsker forumet Assistert-jentene

  Ja det er et opplegg jeg har kjøpt. Var ganske dyrt, over 4000 kr. Så MÅ nesten følge det. :hilarious:
   
  • Liker Liker x 1
 4. seilefru Elsker forumet ❤️Mailykke 2022❤️ Himmelbarn Novemberlykke 2018 Julikulene 2020

  Enda mer motivasjon! Er det mat som er enkel å tilberede? :)
   
 5. Trultemor1 Elsker forumet Assistert-jentene

  Ja det er helt vanlig mat :) må bare lage etter de mengdene jeg har fått oppgitt .
   
 6. seilefru Elsker forumet ❤️Mailykke 2022❤️ Himmelbarn Novemberlykke 2018 Julikulene 2020

  AH DEILIG! det som jeg ofte syntes er slit er hvis det er mange ingredienser etc som må handles inn og forskjellige hver dag. hehe. Blir spennende å høre hvordan dette går med deg :D jeg har troen
   
 7. Trultemor1 Elsker forumet Assistert-jentene

  Enig. Derfor valgte jeg en plan der man kan spise både brød og poteter osv. Jeg er spent selv :D
   
 8. Minimoor Blir kjent med forumet

  får jeg spørre hvilken plan, eller hvem sin, så jeg og kanskje kan kikke litt? O:)
   
 9. Barnehagelæreren Glad i forumet Maiblomstene 2020 Junilykke 2020 ♡

  Jeg har gått på skreddersydd matplan og fått treningsplan fra elitept.no. Gikk så fint! Gøy å levere mål og fremgang ukentlig, hadde fire uker oppfølging av coach før jeg fortsatte på egen hånd. Matplana var også tilpasset slik at den var familievennlig, og både hjemmelaga burger, grove pannekaker, taco og mye annet godt sto på menyen ☺️ Det var også rom for å kose seg på lørdager. Mitt mål var bare å stramme opp etter svangerskapet og bli sterkere.
  Skal starte opp med den igjen neste år når jeg har fått ut baby og hvilt, tenker starten på september. Har termin 2. juni så.
   
 10. Lovesome Forumet er livet VIP Septemberbarna 2019

  Så spennende :)
  Det går nok helt fint, spesielt om man er veldig motivert. Gjør ditt beste for å følge det. Går det galt og du sprekker, er det viktig å vite at det ikke er krise, man bør ha fokus i det lange løp. Og man er ikke noe dårligere av den grunn. Men det er supermorsomt når man klarer å lykkes i å følge en plan. Spesielt når man ser resultater. Lykke til
   
 11. annafk Gift med forumet Maiblomstene 2016 Oktoberlykke 2019

  Jeg har ikke hørt om elitept før, men måtte Google og må si det ser interessant ut!! Har litt å jobbe med her etter to svangerskap, kan du si.. siden du skal gjøre det igjen, så er det noe du kan anbefale?
   
 12. Barnehagelæreren Glad i forumet Maiblomstene 2020 Junilykke 2020 ♡

  Absolutt! Sjekk de ut på facebook og instagram også. Jeg var aldri sulten på matplana, og det var rom for litt kos også. Ingen diett, noe som er bra for varighet. Var vel stappmett heletiden, og de tilpasser trening etter ditt ønske og hvordan kabalen går opp hjemme. Vet mange har hjemmetrening også, med tips om øvelser. Det koster vel litt å kjøpe, men da har man oppfølging i fire uker, samt en skreddersydd matplan og treningsplan for resten av tiden ☺️
   
  • Liker Liker x 1
 13. annafk Gift med forumet Maiblomstene 2016 Oktoberlykke 2019

  Har lest litt nå, ser veldig bra ut. Flaks jeg ramla over innlegget ditt da :D og ja det koster litt, men det er jo helse og selvfølelse det handler om!!
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 14. annafk Gift med forumet Maiblomstene 2016 Oktoberlykke 2019

  Så gøy jeg så innlegget ditt, for jeg hadde ikke hørt om de før. Jeg begynner på fredag, fått kost og treningsplanen også!! Så gøy!!
   
 15. Barnehagelæreren Glad i forumet Maiblomstene 2020 Junilykke 2020 ♡

  Så spennende! Jeg har fortsatt mange av oppskriftene i hodet siden jeg fikk den i 2015, det blir en del av hverdagen ☺️ Skal starte på igjen jeg også etter svangerskapet, september ser jeg for meg, da skal det være 3-4 mnd siden fødsel for meg. Lykke til med plana, det blir bra :joyful:
   

Del denne siden