❤️ Tidlig ultralyd ❤️

En tråd i 'Mai 2019' startet av Eiddwen, 12 Sep 2018.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Eiddwen Forumet er livet Assistert-jentene

  Tusen takk! :Heartbigred

  Jeg er veldig spent på fortsettelsen nå hvert fall. :)
   
 2. Irmk Elsker forumet jentene i juni13

  Masse lykke til fremover, spennende å høre hvordan det går med den minste. ❤️
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 3. Eiddwen Forumet er livet Assistert-jentene

  Tusen takk! :) Ja, nå er jeg veldig spent på de neste ukene. :Heartred
   
 4. Lille spire nr. 2 Forelsket i forumet

  Så godt å se i hvertfall ett bankende hjerte❤️ så håper jeg den lille klamrer seg fast også! Godt med tett oppfølging da:happy:
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 5. Eiddwen Forumet er livet Assistert-jentene

  Tusen takk! :Heartred Håper jo litt på det nå som vi fikk se to bittesmå. :Heartred:Heartred:shy:
   
 6. Somre Glad i forumet

  Håper den lille vokser seg stor og sterk den også:happy: Vi har også satt inn to og er veldig spent på hva vi får se på TUL, men vi får ikke den før i uke 8. Blir spennende å følge deg videre:)
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 7. Eiddwen Forumet er livet Assistert-jentene

  Så spennende! :) Har du hatt mange innsett før? Var det todagers eller blasto du fikk satt inn, fersk eller frys? :D Gratulerer med graviditet uansett hvert fall. Har du målt hcg-nivå? :)

  Jeg er veldig spent på ny UL nå for å se hvordan det går med dem. Det er jo 30 % risiko for å miste en tvilling i første trimester så jeg var egentlig mentalt forberedt på at det kunne bli et mulig utfall ved innsett av to, men nå som de var der begge to så må jeg heie på dem. :Heartred Jeg trodde egentlig vi bare ville ha én som festet seg for jeg har ikke allverdens embryokvalitet.
   
 8. Somre Glad i forumet

  Hadde ett mislykket i juni, men da var det bare ett egg som overlevde også.
  Satt inn to ferske todagers denne gang, og fikk til og med ett på frys:eek: Jeg har lav amh, og fikk ut 5 egg hver gang, og det var ganske bra.
  Hcg ved 4+0 var 451, så litt høyere enn normalen, men likevel innenfor for både en- og flerling svangerskap. Får bare smøre oss med tålmodighet:) Hva hadde du?
   
  • Liker Liker x 1
 9. Eiddwen Forumet er livet Assistert-jentene

  451 ved 14 dager etter uttak? Det gir svært høy sannsynlighet for tvillinger. :) I denne studien med nesten 800 var det ingen gravide med enling som hadde hcg over 400 ved 12 dager etter innsett av todagers. ;)

  https://academic.oup.com/humrep/article/17/7/1901/576949

  Jeg hadde 259 14 dager etter uttak, 532 16 dager etter og 4200 21 dager etter. Det er litt høyt for enling (ca 20 % av enling-gravide har så høyt eller høyere), og midt på treet (median) for tvillinger. :)
   
 10. Somre Glad i forumet

  :hilarious:
  Hehe, håper litt at det stemmer, men på en annen side vet jeg jo at et enling svangerskap har mindre risiko for både barn og mor, så sånn sett bedre. Spennende er det uansett:happy: Blir like glad for begge deler, er bare så glad for at jeg i det hele tatt er blitt gravid:joyful:
  Har nesten litt lyst å ta kontakt med fastlege for å få målt hcg en gang til:hilarious: De ville ikke sjekke flere ganger på riksen. Hvor ofte har du kontroll?
   
  • Liker Liker x 1
 11. Eiddwen Forumet er livet Assistert-jentene

  Din første måling er nå hvert fall SVÆRT høy. ;) Blir spennende med din UL. :)

  Jeg får ukentlig ultralyd-oppfølging. :) Hcg målte jeg to ganger hos fastlegen, for Porsgrunn måler ikke i det hele tatt. Den tredje målingen tok jeg privat (koster under 200 kr om man reiser til et Fürst laboratorium.)

  Jeg tenker også at om den ene tvillingen faller fra nå så er det en god del fordeler med enlingsvangerskap. Likevel håper jeg mest at den klarer seg. :shy:
   

Del denne siden