Hei 
Som tittelen tilsier har jeg et spm om hvordan dere gjør det ved måltider, da særlig på farten. Her har vi siden i sommer gitt grøt til lunsj, middag og grøt til kvelds. Dette er veldig greit om vi bare er hjemme, men om vi er på trilletur eller gjør noe annet i perioden mellom 13 og 16 så er det vanskelig å få inn middag med et ok opphold frem til grøt. Eksempelvis, dette var matsalen i går:
Frokost, ca 7.30: melk
Lunsj, ca kl 11: grøt
Så var vi å trillet tur, og var ikke hjemme før kl var 16, da ble dette resten av matdagen:
«mellom måltid» ca kl 16.15: melk
Middag ca kl 17
Kvelds ca kl 18.30
«Mellom måltid» før natta, ca kl 19.45: melk
Da jeg ikke ammer lenger så er melk mme, og derfor litt utfordrende å gi på farten om vi ikke er i nærheten av en vask med varmt vann (bruker ferdigblandet mme på farten, og frøkna vil ha riktig temp på melken).
Dette ble et veldig langt og kronglete innlegg, men spørsmålet blir som følger: hvordan får dere matdagen til å gå opp når dere ikke er hjemme? Gårdagens matdag ble jo som dere ser veldig mye på veldig kort tid.
Og et spørsmål til. Pr nå spiser hun grøt samtidig som vi spiser middag. Men ønsker jo etter hvert at hun skal spise middag samtidig som oss. Hvordan får man da «presset inn» kveldsmat? Da vi jobber (en er i permisjon pt) er ikke middagen klar før tidligst 17.30, hun blir klargjort for sengen rundt 19.30, synes det blir veldig tett igjen med grøt og flaske mellom disse tidspunktene.
Takk på forhånd for alle innspill, og for at noen kanskje orket å lese hele innlegget
Som tittelen tilsier har jeg et spm om hvordan dere gjør det ved måltider, da særlig på farten. Her har vi siden i sommer gitt grøt til lunsj, middag og grøt til kvelds. Dette er veldig greit om vi bare er hjemme, men om vi er på trilletur eller gjør noe annet i perioden mellom 13 og 16 så er det vanskelig å få inn middag med et ok opphold frem til grøt. Eksempelvis, dette var matsalen i går:
Frokost, ca 7.30: melk
Lunsj, ca kl 11: grøt
Så var vi å trillet tur, og var ikke hjemme før kl var 16, da ble dette resten av matdagen:
«mellom måltid» ca kl 16.15: melk
Middag ca kl 17
Kvelds ca kl 18.30
«Mellom måltid» før natta, ca kl 19.45: melk
Da jeg ikke ammer lenger så er melk mme, og derfor litt utfordrende å gi på farten om vi ikke er i nærheten av en vask med varmt vann (bruker ferdigblandet mme på farten, og frøkna vil ha riktig temp på melken).
Dette ble et veldig langt og kronglete innlegg, men spørsmålet blir som følger: hvordan får dere matdagen til å gå opp når dere ikke er hjemme? Gårdagens matdag ble jo som dere ser veldig mye på veldig kort tid.
Og et spørsmål til. Pr nå spiser hun grøt samtidig som vi spiser middag. Men ønsker jo etter hvert at hun skal spise middag samtidig som oss. Hvordan får man da «presset inn» kveldsmat? Da vi jobber (en er i permisjon pt) er ikke middagen klar før tidligst 17.30, hun blir klargjort for sengen rundt 19.30, synes det blir veldig tett igjen med grøt og flaske mellom disse tidspunktene.
Takk på forhånd for alle innspill, og for at noen kanskje orket å lese hele innlegget


Har prøvd å gi litt biter av brokkoli, omelett, bananpannekaker + noe annet, men synes det er fryktelig skummelt, så foreløpig går det stort sett i most mat.