Står på butikken nå og lurer på om jeg kan spise svartpølse? Har så lyst på det med agurk
Men ble usikker på om man «kan» spise slikt nå? noen som vet
Men ble usikker på om man «kan» spise slikt nå? noen som vet
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notat: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Står på butikken nå og lurer på om jeg kan spise svartpølse? Har så lyst på det med agurk
Men ble usikker på om man «kan» spise slikt nå? noen som vet
Å ja okay, takk for svarNei, det kan du ikke ingen spekemat ved mindre det er varmebehandlet over 70 grader
Å ja okay, takk for svar
Ja, det kan jeg jo gjøre!Du får kjøpe og hive i fødebagen
Ja, det kan jeg jo gjøre!
Det tenkte jeg ikke på en gang
Jeg selv har sykt lyst på ost og kjeks, men tror jeg skal holde meg for god til å hive brie i bagen haha.
Åååh, ikke snakk engang Hatt lyst på SÅ lenge nå, skal bli så tilfredsstillende å endelig kunne proppe det i munnen igjen
Jeg selv har sykt lyst på ost og kjeks, men tror jeg skal holde meg for god til å hive brie i bagen haha.
Ikke sant!! Spekepølse har jeg overlevd uten, men åhh ost......
Brie og rødvin<3
Mhm, blir så utrolig digg Blir godt med salami igjen også, men nei, brie kommer til å nyyyytes*sikle*
Jeg hadde god effekt av gravidsalamien, så... Behøver egentlig ikke noe verre gleder meg dog til jul og.. nam... Varmrøkt 'fenalår'. Min stefar pleier lage både vanlig fenalår og varmrøkt fenalår. Jeg foretrekker sistnevnte. Det eeeer så godt....
Jeg er ikke glad i sauekjøtt, ikke oppvokst med det. Og ikke glad i sånn saltskinke å slik(jeg er sær) Gleder meg også til julemat Dansk ribbe(flæskestej), brunkartofler, and med svisker og selvplukket epler i(fra egen hage), rødkål, surkål, rosenkål, julepølse, lefse, Dijon sennep og en deilig brun saus.. jeg seriøst sikler og har vann i munn...
Masse god mat
Jeg er ikke selv glad i stekt sauekjøtt (lammekoteletter, og annet korttidsstekt.. det smaker for mye.. sau...), Men jeg er glad i langtidsbehandlet (om så bare langtidskokt) sau. Pinnekjøtt, fårikål, langtidsstekt (!!) Lammestek, er fint. og varmrøkt fenalår den spekede versjonen er OK, Men ikke like god....
Jeg er forresten sær jeg også. Jeg foretrekker f.eks tørr kylling og kalkun, over saftig fjærkre. mamma pleier ha hjemmelaget kalkun til nyttår (altså... Fra egg til kalkun til middag). Og disse kalkunene er mye mer.. rødere kjøtt, mye saftigere.... Men jeg synes ikke det er noe godt, jeg foretrekker tørrstekt butikk-kalkun
(Og kyllingen jeg spiser, må også være enten tørrstekt eller meget langtidsstekt. Jeg er så sær sånn)
Det sies jo en gane for enhver smak Synes det er artig du er sær i matveien, liker særinger generelt
Jeg tror at grunne til jeg ikke liker sauekjøttsmaken er at i DK spiser vi lite av det, utenom lammelår til påske fylt med masse hvitløk og fløtegratinerte poteter til. Og selv det er jeg ikke noe særlig glad i
Jeg elsker saftig kylling, stangekylling er min desiderte favoritt men sånn er vi jo forskjellige og det som gjør oss til den vi er Masse god mat som fins der ute og gleder meg til bebis er ute og jeg kan nyyyte mat igjen
Endelig, noen som har samme oppfatning som meg om kylling! Må også steke den halvveis ihjel, til mannen sin store fortvilelse Finskjærer den også i frykt for å få en bit som er seig eller senete for da klarer jeg ikke spise merDet er sant. Ingen som har lik smak på mat. Bare jeg som har en rar smak.. de fleste liker jo mer saftig mat.
Men, jeg er for det første livredd for rå kylling... Og noe kylling som er.. jeg vet ikke, av dårlig kvalitet??? Får ofte den "rå kylling"-konsistensen, selv om den ikke ser rå ut inni, om du skjønner? Vært borti det et par ganger, grusomt ><
Og tror det er litt derfor jeg er avhengig av at det er veldig godt stekt .
Også er det noe digg med tørr kalkun, dynket i våt saus
Men, ja. Nei. Off topic. Poenget var; jeg er egentlig helt grei uten spekematen, bare har et par andre savn.
Endelig, noen som har samme oppfatning som meg om kylling! Må også steke den halvveis ihjel, til mannen sin store fortvilelse Finskjærer den også i frykt for å få en bit som er seig eller senete for da klarer jeg ikke spise mer
Det er sant. Ingen som har lik smak på mat. Bare jeg som har en rar smak.. de fleste liker jo mer saftig mat.
Men, jeg er for det første livredd for rå kylling... Og noe kylling som er.. jeg vet ikke, av dårlig kvalitet??? Får ofte den "rå kylling"-konsistensen, selv om den ikke ser rå ut inni, om du skjønner? Vært borti det et par ganger, grusomt ><
Og tror det er litt derfor jeg er avhengig av at det er veldig godt stekt .
Også er det noe digg med tørr kalkun, dynket i våt saus
Men, ja. Nei. Off topic. Poenget var; jeg er egentlig helt grei uten spekematen, bare har et par andre savn.
Jeg har ikke vært borti ustekt/rå kyllingsmak når jeg har laget maten selv, men kjøpt kyllingburger som var rå inni, og ja, det er jævlig
Forstår skepsisen din Men foretrekker nok saftig kylling selv Ja, egentlig samme her, bare gleder meg til å sette tennene i en god smørebrødmat med brie på