Svartpølse / haugapølse

Tvillingen88

Betatt av forumet
Oktoberbarna 2021♡
Står på butikken nå og lurer på om jeg kan spise svartpølse? Har så lyst på det med agurk :rolleyes::rolleyes:
Men ble usikker på om man «kan» spise slikt nå? noen som vet :):)
 
Står på butikken nå og lurer på om jeg kan spise svartpølse? Har så lyst på det med agurk :rolleyes::rolleyes:
Men ble usikker på om man «kan» spise slikt nå? noen som vet :):)

Nei, det kan du ikke :) ingen spekemat ved mindre det er varmebehandlet over 70 grader
 
Jeg selv har sykt lyst på ost og kjeks, men tror jeg skal holde meg for god til å hive brie i bagen :p haha.

Åååh, ikke snakk engang:facepalm: Hatt lyst på SÅ lenge nå, skal bli så tilfredsstillende å endelig kunne proppe det i munnen igjen:p
 
Ikke sant!! Spekepølse har jeg overlevd uten, men åhh ost......

Mhm, blir så utrolig digg:joyful: Blir godt med salami igjen også, men nei, brie kommer til å nyyyytes:D*sikle*
 
Brie og rødvin<3

Heh, jeg drikker ikke vin, og I ALLE FALL ikke rød vin. Må være søt hvit vin, som helst nesten smaker mozell. :p
Egentlig foretrekker jeg heller brus uansett >< alkohol har en sånn... Ekkel bismak. :p
Så, jeg har alltid heller gått for brus :p
 
Mhm, blir så utrolig digg:joyful: Blir godt med salami igjen også, men nei, brie kommer til å nyyyytes:D*sikle*

Jeg hadde god effekt av gravidsalamien, så... Behøver egentlig ikke noe verre :p gleder meg dog til jul og.. nam... Varmrøkt 'fenalår'. Min stefar pleier lage både vanlig fenalår og varmrøkt fenalår. Jeg foretrekker sistnevnte. Det eeeer så godt....
 
Jeg hadde god effekt av gravidsalamien, så... Behøver egentlig ikke noe verre :p gleder meg dog til jul og.. nam... Varmrøkt 'fenalår'. Min stefar pleier lage både vanlig fenalår og varmrøkt fenalår. Jeg foretrekker sistnevnte. Det eeeer så godt....

Jeg er ikke glad i sauekjøtt, ikke oppvokst med det. Og ikke glad i sånn saltskinke å slik(jeg er sær):p Gleder meg også til julemat:D Dansk ribbe(flæskestej), brunkartofler, and med svisker og selvplukket epler i(fra egen hage), rødkål, surkål, rosenkål, julepølse, lefse, Dijon sennep og en deilig brun saus.. jeg seriøst sikler og har vann i munn...
 
Jeg er ikke glad i sauekjøtt, ikke oppvokst med det. Og ikke glad i sånn saltskinke å slik(jeg er sær):p Gleder meg også til julemat:D Dansk ribbe(flæskestej), brunkartofler, and med svisker og selvplukket epler i(fra egen hage), rødkål, surkål, rosenkål, julepølse, lefse, Dijon sennep og en deilig brun saus.. jeg seriøst sikler og har vann i munn...

Masse god mat ❤️❤️

Jeg er ikke selv glad i stekt sauekjøtt (lammekoteletter, og annet korttidsstekt.. det smaker for mye.. sau...), Men jeg er glad i langtidsbehandlet (om så bare langtidskokt) sau. Pinnekjøtt, fårikål, langtidsstekt (!!) Lammestek, er fint. :p og varmrøkt fenalår :p den spekede versjonen er OK, Men ikke like god....

Jeg er forresten sær jeg også. Jeg foretrekker f.eks tørr kylling og kalkun, over saftig fjærkre. :p mamma pleier ha hjemmelaget kalkun til nyttår (altså... Fra egg til kalkun til middag). Og disse kalkunene er mye mer.. rødere kjøtt, mye saftigere.... Men jeg synes ikke det er noe godt, jeg foretrekker tørrstekt butikk-kalkun o_O
(Og kyllingen jeg spiser, må også være enten tørrstekt eller meget langtidsstekt. Jeg er så sær sånn)
 
Masse god mat ❤️❤️

Jeg er ikke selv glad i stekt sauekjøtt (lammekoteletter, og annet korttidsstekt.. det smaker for mye.. sau...), Men jeg er glad i langtidsbehandlet (om så bare langtidskokt) sau. Pinnekjøtt, fårikål, langtidsstekt (!!) Lammestek, er fint. :p og varmrøkt fenalår :p den spekede versjonen er OK, Men ikke like god....

Jeg er forresten sær jeg også. Jeg foretrekker f.eks tørr kylling og kalkun, over saftig fjærkre. :p mamma pleier ha hjemmelaget kalkun til nyttår (altså... Fra egg til kalkun til middag). Og disse kalkunene er mye mer.. rødere kjøtt, mye saftigere.... Men jeg synes ikke det er noe godt, jeg foretrekker tørrstekt butikk-kalkun o_O
(Og kyllingen jeg spiser, må også være enten tørrstekt eller meget langtidsstekt. Jeg er så sær sånn)

Det sies jo en gane for enhver smak:joyful: Synes det er artig du er sær i matveien, liker særinger generelt:p:Heartred

Jeg tror at grunne til jeg ikke liker sauekjøttsmaken er at i DK spiser vi lite av det, utenom lammelår til påske fylt med masse hvitløk og fløtegratinerte poteter til. Og selv det er jeg ikke noe særlig glad i:hilarious:

Jeg elsker saftig kylling, stangekylling er min desiderte favoritt:p men sånn er vi jo forskjellige og det som gjør oss til den vi er:joyful: Masse god mat som fins der ute og gleder meg til bebis er ute og jeg kan nyyyte mat igjen:happy:
 
Det sies jo en gane for enhver smak:joyful: Synes det er artig du er sær i matveien, liker særinger generelt:p:Heartred

Jeg tror at grunne til jeg ikke liker sauekjøttsmaken er at i DK spiser vi lite av det, utenom lammelår til påske fylt med masse hvitløk og fløtegratinerte poteter til. Og selv det er jeg ikke noe særlig glad i:hilarious:

Jeg elsker saftig kylling, stangekylling er min desiderte favoritt:p men sånn er vi jo forskjellige og det som gjør oss til den vi er:joyful: Masse god mat som fins der ute og gleder meg til bebis er ute og jeg kan nyyyte mat igjen:happy:

Det er sant. Ingen som har lik smak på mat. Bare jeg som har en rar smak.. de fleste liker jo mer saftig mat. :p
Men, jeg er for det første livredd for rå kylling... Og noe kylling som er.. jeg vet ikke, av dårlig kvalitet??? Får ofte den "rå kylling"-konsistensen, selv om den ikke ser rå ut inni, om du skjønner? Vært borti det et par ganger, grusomt ><
Og tror det er litt derfor jeg er avhengig av at det er veldig godt stekt .
Også er det noe digg med tørr kalkun, dynket i våt saus :p

Men, ja. Nei. Off topic. Poenget var; jeg er egentlig helt grei uten spekematen, bare har et par andre savn. :)
 
Det er sant. Ingen som har lik smak på mat. Bare jeg som har en rar smak.. de fleste liker jo mer saftig mat. :p
Men, jeg er for det første livredd for rå kylling... Og noe kylling som er.. jeg vet ikke, av dårlig kvalitet??? Får ofte den "rå kylling"-konsistensen, selv om den ikke ser rå ut inni, om du skjønner? Vært borti det et par ganger, grusomt ><
Og tror det er litt derfor jeg er avhengig av at det er veldig godt stekt .
Også er det noe digg med tørr kalkun, dynket i våt saus :p

Men, ja. Nei. Off topic. Poenget var; jeg er egentlig helt grei uten spekematen, bare har et par andre savn. :)
Endelig, noen som har samme oppfatning som meg om kylling! Må også steke den halvveis ihjel, til mannen sin store fortvilelse :p Finskjærer den også i frykt for å få en bit som er seig eller senete for da klarer jeg ikke spise mer :nailbiting::wtf:
 
Endelig, noen som har samme oppfatning som meg om kylling! Må også steke den halvveis ihjel, til mannen sin store fortvilelse :p Finskjærer den også i frykt for å få en bit som er seig eller senete for da klarer jeg ikke spise mer :nailbiting::wtf:

Får man én bit med den krunsjete rå-konsistensen, er det bare å hive maten. >< Jeg brekker meg og greier ikke spise mer. :p
 
Det er sant. Ingen som har lik smak på mat. Bare jeg som har en rar smak.. de fleste liker jo mer saftig mat. :p
Men, jeg er for det første livredd for rå kylling... Og noe kylling som er.. jeg vet ikke, av dårlig kvalitet??? Får ofte den "rå kylling"-konsistensen, selv om den ikke ser rå ut inni, om du skjønner? Vært borti det et par ganger, grusomt ><
Og tror det er litt derfor jeg er avhengig av at det er veldig godt stekt .
Også er det noe digg med tørr kalkun, dynket i våt saus :p

Men, ja. Nei. Off topic. Poenget var; jeg er egentlig helt grei uten spekematen, bare har et par andre savn. :)

Jeg har ikke vært borti ustekt/rå kyllingsmak når jeg har laget maten selv, men kjøpt kyllingburger som var rå inni, og ja, det er jævlig:bored:

Forstår skepsisen din:p Men foretrekker nok saftig kylling selv:hilarious: Ja, egentlig samme her, bare gleder meg til å sette tennene i en god smørebrødmat med brie på:joyful:
 
Jeg har ikke vært borti ustekt/rå kyllingsmak når jeg har laget maten selv, men kjøpt kyllingburger som var rå inni, og ja, det er jævlig:bored:

Forstår skepsisen din:p Men foretrekker nok saftig kylling selv:hilarious: Ja, egentlig samme her, bare gleder meg til å sette tennene i en god smørebrødmat med brie på:joyful:

Ikke smaken - konsistensen. Jeg er EKSTREMT konsistens-var :p
 
Back
Topp