Livsforsikring

En tråd i 'Jobb, utdanning og økonomi' startet av Miilli, 27 Jan 2018.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp | Last ned vår BV-forum app
 1. Miilli Betatt av forumet Mailykke 2018

  Mannen min og jeg tenkte å tegne livsforsikringer, men så er det slik at jeg er gravid. Er det dumt å bestille livsforikring da, bør jeg vente til barnet er ute? Tenker på om det får noe konsekvenser for betingelsene og slikt. Noen som vet? Kanskje jeg kan bestille nå, og så «oppdateres» forsikringa etter fødselen?
   
 2. Tigerbaby Forumet er livet Vi som prøver :) Assistert-jentene

  Rings forsikringsselskapet og spør :D
  Tenker det er lurt å ha forsikring siden man aldri har garanti for noe som helst....
   
  • Liker Liker x 1
 3. 87'modell Forumet er livet

  Det spiller ingen rolle. Du kan bestille nå. Men, du bør sende en mail til forsikringsselskapet og be dem sende dere tilbud, også er du litt kostbar, for da justerer de gjerne tilbudet enda litt.
  Ta ufør-, livs-, reise-, bil- og innboforsikring hos samme selskap, og tegne barneforsikring etter barnet er født. Da får du bedre betingelser. :)
  Det er veldig lurt å gjøre dette så fort som mulig.
   
  • Liker Liker x 1
 4. Lisajenta12 Gift med forumet Julimammaer 2016

  Fordi du er gravid mener du? Sies jo stadig vekk at det ikke er en sykdom. Men jeg vet ikke:p vet bare at forsikring er lurt.
   
 5. Miilli Betatt av forumet Mailykke 2018

  Ja, det kompliseres jo litt av at jeg er sykemeldt også. Er visst ikke så lett å få helseforsikringer når man er sykemeldt. Menmen, har sendt inn søknad så får vi se. Går det ikke så får jeg prøve igjen etter fødsel.
   
 6. Miilli Betatt av forumet Mailykke 2018

  Resultatet ble at jeg fikk livsforsikring og kritisk sykdomsforsikring, men ikke uføreforsikring. Grunnen til avslaget var at jeg er sykemeldt, men jeg kunne søke på nytt etter fødselen.
   
  Last edited: 13 Feb 2018
 7. 87'modell Forumet er livet

  Du får det selv om du er sykemeldt, det er årsaken det kommer an på. Når det er noe som går over, som f.eks et svangerskap, får man det når det er gått over, med mindre det er andre grunner til at man ikke kan få det. ;)
   

Del denne siden