Koking eller damping?

En tråd i 'Nettmøter med KIWI' startet av Moderator Tone, 2 Jun 2017.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp | Last ned vår BV-forum app
Trådstatus:
Stengt for ytterligere svar.
  1. Jeg ser det er flere her på forumet som spør om hvilken metode er best, koking eller damping når det kommer til det å bevare de viktige stoffene i bær, frukt og grønnsaker?

    Å hvilken måte anbefales når man skal dampe?
     
    • Liker Liker x 1
  2. Tinesu Andre møte med forumet

    Hei
    Damping av grønnsakene er mye mer skånsomt for å bevare vitaminer og mineraler enn koking. Bruk kun litt vann i bunnen av en dampkjele eller kjøp en billig damorist som du legger i bunnen av kjelen. Ovnsbaking og wokking er også gunstige tilberedningsmåter for å bevare vitaminene.
     
Trådstatus:
Stengt for ytterligere svar.

Del denne siden