Yttertøy

En tråd i 'April 2018' startet av BabyBluum, 27 Nov 2017.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. BabyBluum Glad i forumet *Aprilbaby 2018*

  Hva tenker dere bruke som yttertøy i juni-august når man er ute på trilletur feks? Ser at det er anbefalt å regulere med lag; plagg og/eller pledd/teppe. Hva har dere som har hatt små babyer på sommeren gjort?

  https://www.babyverden.no/baby/slik-kler-du-babyen/
   
 2. Katrine92 Glad i forumet *Aprilbaby 2018* Julimammaer 2016

  På varme dager hadde han kun body og bukse og dyne over på trilletur. Hvis det var overskya hadde vi lillelamdress og en lue + dyne. Vognteppe over dyna noen ganger :)
   
  • Liker Liker x 1
 3. Me&mini Forumet er livet Tilgangsansvarlig VIP Himmelbarn Novemberlykke 2016 Desemberskatter 2016 *Aprilbaby 2018* * Fra frø til Juliblomst 2015 *

  Kommer nok veldig an på hvor man bor. Eldste min er født i juli, og på trilleturer var det gjerne body og bukse og et pledd over. På kaldere dager ble det vel et tykkere pledd. Hun var/er veldig varm av seg og lammeskinn har vært uaktuelt for henne på sommeren. Da koker hun bort.
  Bor i Østfold.
   
  • Liker Liker x 1
 4. BabyBluum Glad i forumet *Aprilbaby 2018*

  Takk for svar dere:) så det kan være greit å ha en ulldress i str62 eller 68?
   
 5. Donna Glad i forumet *Aprilbaby 2018*

  Jeg ville ikke gått til innkjøp av ulldress for sommeren. Da holder det med vanlig body, men det skader jo heller ikke. Ta det som det kommer ;)
   
  • Liker Liker x 1
 6. Me&mini Forumet er livet Tilgangsansvarlig VIP Himmelbarn Novemberlykke 2016 Desemberskatter 2016 *Aprilbaby 2018* * Fra frø til Juliblomst 2015 *

  enig i denne, men avhengig av været så kan det hende man får behov for det på nyfødt da.
  Str er vanskelig da. Frøkna mi brukte ste 62 til hun var nesten 6 mnd, mens lillegutt brukte 68 allerede før han var 2 mnd. Så ville nok heller sett det an litt.
   
  • Liker Liker x 2
 7. BabyBluum Glad i forumet *Aprilbaby 2018*

  Tenker uansett å vente til april med å evt kjøpe inn en tynn ulldress. Da vet vi jo hvor stor knøttet er, hvordan sommeren blir osv. Bor på østlandet da, og det har sjeldent blitt veldig kjølig her på sommeren de få årene jeg har bodd her. Men takk for gode input:)
   
  • Liker Liker x 1

Del denne siden