Vondt når blæra er full

En tråd i 'August 2020' startet av fruløve, 21 Jul 2020.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. fruløve Glad i forumet Tilgangsansvarlig ❤️ Augustlykke 2020 ❤️

  Er det noen som vet om det er normalt at det gjør vondt når blæra er full/er mye i den? Klarer da ikke gå skikklig oppreist da. Urinen ble sjekka senest på torsdag, og den var fin.
   
 2. Milly123 Forelsket i forumet ❤️ Augustlykke 2020 ❤️

  Det lurer jeg også på. Har det på samme måte, man må lissom krøkke seg inn på do og man får lissom ikke tømt den skikkelig heller.
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 3. fantasi_jente Forelsket i forumet ❤️ Augustlykke 2020 ❤️

  Har det samme jeg også. Hvis jeg er ute og har ikke muligheten til å gå på do når jeg må, så gjør det veldig vondt og da kjenner jeg mye til nedpress. Jeg er ikke helsepersonell, men jeg tenker slik at blæren presser babyen og at det gjør vondt. :confused005
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
  • Optimistisk Optimistisk x 1
 4. Snorkfrøkna_90 Elsker forumet Mailykke 2018 Himmelbarn ❤️ Augustlykke 2020 ❤️

  Ja, hvis jeg må veldig tisse, gjør det vondt å gå.
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 5. Powernap2020 Flørter med forumet ❤️ Augustlykke 2020 ❤️

  Jeg har også kjent det slik en stund, har stadig trodd at det er UVI på gang, men urin er fin. Har gått på do og småtisset og må krøke meg litt sammen for at det ikke skal gjøre vondt. Har også kjent det litt på samme måte når jeg skal nummer to, har slitt litt med hard mage og da kommer de samme smertene, må hå litt sammenkrøket og sitte litt sammenkrøket på do. Og forklaringa fra jordmor idag var at når de legger seg med hodet ned og begynner å presse seg ned i bekkenet så er det enda mindre plass Og det trykker ikke bare på blære, men også urinledere på vei ned og ut, og da kan det kjennes som man er ferdig å tisse, men man har ikke tømt seg helt fordi kroppen blir litt lurt av trykket fra hodet til barnet..Også er det veldig drag i bekkenbunn muskulatur slik at den er ikke like tøyelig og elastisk som før og da kan det bli smerter når ting trykker på... Er 36 +0 idag og har vel kjent det slik ca 14 dager tenker jeg... kan også få litt av samme smerten hvis jeg reiser meg for fort evt bøyer meg for fort...kjenner også at når jeg kjører bil så kjennes det ut som jeg må tisse hele tiden, men når jeg da kommer på do så er det ikke så mye...
   
  • Informativ Informativ x 2
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 6. fruløve Glad i forumet Tilgangsansvarlig ❤️ Augustlykke 2020 ❤️

  Da er det nok normalt ja. Høres logisk ut med at det er fordi babyen presser nedover.
  Hun hadde ikke festet seg på mandag, men har en mistanke om at hun har gjort det nå, så kan være derfor det er blitt verre. Er 37+0 i dag.
   
 7. Powernap2020 Flørter med forumet ❤️ Augustlykke 2020 ❤️

  Hør med jordmor eller lege neste gang. I mitt tilfelle gav det meg hvertfall en logisk forklaring :) prøver nå å heller gå litt oftere på do og prøve å tisse enn å vente til jeg kjenner at jeg må, og da er det ikke mye som kommer hver gang, men jeg har heller ikke hatt vondt etter det :)
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 8. fruløve Glad i forumet Tilgangsansvarlig ❤️ Augustlykke 2020 ❤️

  Ja, tenkte det. Men skal ikke før neste uke, så derfor jeg spurte her også. :happy:
  Supert tips å heller gå oftere. :happy:
   
 9. Powernap2020 Flørter med forumet ❤️ Augustlykke 2020 ❤️

  Det kan hvertfall være et forsøk, det jeg har slitt med idag er at jeg føler jeg har vært på do hele tiden... I utgangspunktet har jeg gått oftere på do i graviditeten og idag har jeg vært å tisset hver gang jeg har gått forbi badet, men jeg har heller ikke hatt de smertene etter det så jeg håper det varer...
   
  • Liker Liker x 1
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 10. fruløve Glad i forumet Tilgangsansvarlig ❤️ Augustlykke 2020 ❤️

  Så bra det har hjulpet! Satser på det fortsetter :smiley-angelic001
   
 11. Krumle Flørter med forumet ❤️ Augustlykke 2020 ❤️

  Jeg har og vondt når blæra er skikkelig full! Klarer ikke å gå rett, men må krøke meg sammen som en gammel krok. :hilarious:
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 12. fruløve Glad i forumet Tilgangsansvarlig ❤️ Augustlykke 2020 ❤️

  Det virker som det er helt normalt, for er akkurat sånn her og. Eller den trenger ikke være skikklig full engang, men med en del i.
  Litt godt å se at flere sliter med det samme, selvom jeg skulle ønsket at ingen av oss gjorde det. :rolleyes::hilarious:
   

Del denne siden