Vond lukt nedentil

En tråd i 'Mars 2021' startet av Vintermamsen, 30 Mai 2021.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Vintermamsen Flørter med forumet

  Nå er det snart 3 mnd siden fødsel, og det er fortsatt en veldig stram lukt nedentil. Det er vel normalt at det er slik under renselsen, men den er jo over for lenge siden. Jordmødrene var sikre på at hele morkaken kom ut, og at det ikke lå igjen rester.
  Men det kommer av og til litt koagulert blod den dag idag, som lukter ille. Skal bestille meg en legetime, men vil gjerne høre andres erfaringer... Har også fått satt inn spiral, og nå blør jeg sånn smått pga den... Men lukten er den samme.
   
 2. Happiness36 Forumet er livet Marshmallows2021 Himmelbarn ♡Junigull 2016♡

  Jeg har ingen problemer med hinnerester denne gangen, men hadde det sist. Det ble oppdaget før jeg dro hjem fra barsel, så jeg fikk cytotec. Vil tro at du hadde blitt dårlig om det lå rester såpass lenge etter fødsel? Hva sa legen da du fikk satt inn spiralen? Å blød av og på etter innsett av spiral er normalt. Jeg har ikke blødd siden renselsen var over da han var 6 uker (10,5 nå), men syns også det lukter stramt/ubehagelig nedentil. Lurer på om det kan ha med hormoner når jeg ammer å gjøre..
   
 3. Vintermamsen Flørter med forumet

  Okei. Ja det tenker jeg å, at jeg ville blitt dårlig.
  Det var jordmor som satte inn spiralen.
  Det lukter liksom sur/stram menstruasjon... Håper virkelig det går over snart...
   
 4. Streken 2021 Elsker forumet Marshmallows2021

  Jeg har også hatt det. Jeg fikk en gyn.undersøkelse og det viste seg at jeg hadde en bakterie vekst. Fikk noe vaginal antibiotika så i teorien skal alt bli bedre nå :happy:
   
  • Nyttig Nyttig x 1
 5. NunePune Andre møte med forumet

  Kan være bakteriell vaginose:) få sjekk hos fastlege.
  Fikk det selv etter innsettelse av spiral.
   
  • Liker Liker x 1

Del denne siden