Voksi eller reflex?

En tråd i 'Desember 2016' startet av Nova_A, 26 Okt 2016.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Novo Glad i forumet Desemberskatter 2016

  Er tilbud på begge i dag på barnas hus...hva er bedre- erfaringer?
   
 2. Mumfie_91 Forelsket i forumet Desemberskatter 2016

  Vi har Reflex, men har ikke erfaring med noen av dem :)
   
 3. Hurit_2014 Glad i forumet Desemberskatter 2016

  Har god erfaring med voksi, kan ingenting om reflex. Ville valgt den du kan bruke lengst (veldig greit med forlengerdel). En som kan vaskes i maskin og snøres godt igjen rundt hodet. Foretrekker ren dun fremfor polyester og glidelås i midten. :)
   
  • Enig Enig x 1
 4. ElisabethI Elsker forumet Novemberlykke 2016 Desemberskatter 2016 * Fra frø til Juliblomst 2015 *

  signerer! Har voksi city både til storesøster og til lillesøster, og er kjempefornøyd med den! Blir skikkelig god og lun rundt hodet :) Ett av kravene mine når vi skulle ha pose i fjor var glidelås på midten fremfor en på hver side og forlengerdel. Voksi city har begge deler :) Men har ingen erfaring med reflex dessverre..
   
 5. Hurit_2014 Glad i forumet Desemberskatter 2016

  Ja vi har voksi city til første, og Easygrow nature til nummer to som har så å si samme funksjoner. Eneste grunnen til at vi tok noe annet nå, er at voksi aldri kom på så bra tilbud før nå. Så kjøpte Easygrow på tilbud forrige uke. Hadde en brukt voksi city som viste seg å være full av flekker som kom frem etter vask.
   
 6. Kengumamma<3 Elsker forumet Novemberskattene 2014 <3 Desemberskatter 2016

  Veldig fornøyd med voksi! Ville gått for dun eller ull / dun! Har både voksi city og urban, får fortsatt ned 4 åringen når han er sliten i pulken. Foretrekker city med glidelås foran, men voksi urban er best i pulk (ull nederst) og virker enda varmere... kommer an på hvor mye ute dere er! Forlenger er et must for meg når barna sover til 2.5-3 år på dagen...! Vurderer pose Nr tre.. så sjelden de er på 30%!!
   

Del denne siden