vognpose vår/sommer

En tråd i 'Januar 2012' startet av Isrose, 12 Mar 2012.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Isrose Flørter med forumet

  Hei

  Det begynner å bli varmt i været og voksiposen (classic) er snart for varm... Tenker å kjøpe oss en lettere vognpose, evt. bare en fleecepose uten yttertrekk (som er lett å rulle sammen og ta med i sekken på tur i sommer. Noen som har erfaringer og dele? Hvilke poser bruker dere og er dere fornøyde? Jeg tenker at det kanskje ikke er nødvendig med ytterstoff i og med at vi likevel bruker trekket på vogna, men er litt usikker.. hmmmm. Har bl.a. sett på Buggysnuggle- posene: http://www.lilleprinsen.no/index.php?id=575610&altprod=1&parent_prod=461095&page=modules%2Fproduct

  og denne: http://www.going.no/art-8.asp?id=60&iPageID=3

  og denne: http://babycare.no/index.cfm?tmpl=butikk&a=product_inline&b_id=1069778&b_kid=200692

  Noen som har noen tips?

  Kanskje lurt å kjøpe en pose som er fin å bruke når vi skal bytte ut bagen med sportsdelen;-)

   
 2. Miriamsmams Glad i forumet

  tenkte akkurat det samme i dag. SÅ i dag når vi gikk på tur pakket jeg henne inn med en varm dress, og la henne på fleece og hadde et helseteppe over, Hun lå så fint atte
   
 3. LillTrille Glad i forumet

  Jeg har sydd en egen voksipose med helårs dyne i .. Jeg tenkte jeg skulle sy om en sommerdyne til å tre inn i trekket i stedet for;)
   
 4. Mrs White Forelsket i forumet

  Hjelper det ikke hvis du tar ut ullinnlegget i voksiposen? Jeg tenkte prøve det, men hvis ikke det hjelper så vil jeg nok bruke sommerdyna jeg fikk til når jeg kjøpte vår voksipose eller så tenkte jeg bruke en vanlig dyna.
   
 5. *trinemor* Gift med forumet

  Har ikke følt behovet for vår-/ sommerpose tidligere. Har bare brukt dundyne eventuelt med teppe over, og lammeskinn i bunn :)

  Foreløpig har jeg brukt dunposen, men ikke tatt på henne like mye :) 
   
 6. jentami* Elsker forumet

 7. jentami* Elsker forumet

Del denne siden