Vogn :)

En tråd i 'Juni 2017' startet av Stetm:), 7 Okt 2016.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Spiraltroll Forelsket i forumet Sommerfuglene 2017

  Noen som vet hvor det lønner seg å gjøre storhandel, babyshop eller barnas hus? Skal kjøpe Stokke trailz og Stokke izi bilsete med isofix base. Kjapt regnet kommer vel det på rundt 17.000. Barnas hus har vel 10% på kjøp over 15. Og babyshop har vel og noe sånn førstegangstilbud? Med så dyr vogn må jeg jo prøve å spare der jeg kan [emoji1]
   
 2. Zephyra Forumet er livet VIP Sommerfuglene 2017 Januarlykke 2020

  Da har vi plutselig bestilt vogn! Jeg gleder meg så utrolig til den kommer! :D Dette blir vår vogn nr to, som skal være lettere å frakte med seg og faktisk få plass i bilen sammen med hunden :p Her skal vi også ha bilstoladapter slik at den blir rask å slenge med seg for en handletur eller henting på skolen :) Fant kun speilvendt bilde, men det er da Bumbleride Indie :D
  image.jpeg
   
  • Liker Liker x 3
 3. Klatremus Glad i forumet Sommerfuglene 2017 ♡ Maibarna ♡

  Jeg vurderer også bumbleride, med da søskenvognen. Kjøpte du i butikk så du fikk testet den?
   
 4. Zephyra Forumet er livet VIP Sommerfuglene 2017 Januarlykke 2020

  Nei jeg har enda ikke fått sett på den, men har bestilt i en butikk som nå tar den inn for første gang, på forespørsel :) Er veldig fornøyd med den servicen! Vi har utelukket alternativene, så bestemte oss for den uten å se den, og ville ha kjøpt den i butikk uansett. Men måtte ha kjørt utrolig langt da, så veldig glad for at denne butikken tar de inn nå :)
   
  • Liker Liker x 1
 5. Kilikina Glad i forumet Maiblomstene 2017 Sommerfuglene 2017 Julibarna 2019

  Vi blir nok å gå for emmaljunga sin super viking :) virker robust, og ikke for mye dilldall.
   
 6. Sadie Glad i forumet Tilgangsansvarlig Sommerfuglene 2017

  Må nok innse at vi må ha to vogner etterhvert som dekker vårt behov. Blir nok en Emmaljunga Mondial eller Edge med svingbare fremhjul, og en Babyjogger city elite til når hun er litt eldre. Evt en Uppababy Vista.

  Etter at drømmevognen stokke trailz viste deg å være helt bom for oss, har vi virkelig slitt med å finne vogn som passer oss.
   
 7. Zephyra Forumet er livet VIP Sommerfuglene 2017 Januarlykke 2020

  Jeg anbefaler ikke svingbare hjul til den tunge emmaljungaen, mange sliter med de. Den er bedre med lufthjul og uten skjerm, tror det er skjerm på alle de svingbare.

  Men dette blir stortsett litt som det vi ender opp med, har edge fra før av og har nå bestilt den mye lettere, mindre og smidigere Bumbleride Indie :) Tror det er en god kombinasjon og ha et slikt flaggskip og en lettvekter :p
   
  • Liker Liker x 1
 8. Sadie Glad i forumet Tilgangsansvarlig Sommerfuglene 2017

  Ja, jeg tenker lufthjul uansett for kjørekomforten, men det var hun i butikken som anbefalte svingbare fremhjul?

  Og ja, tenker det rett og slett er mest praktisk med en "ordentlig" og stor vogn, og en lettvekter. Mannen likte kun babyjoggeren, fordi den kunne legges sammen i ett grep, så aldri noen problemer med den vogna han. Sportsdel med barnet vendt fra oss fra for eksempel 7-9 mnd alder var visst null problem. [emoji23] Kjøper nok city eliten brukt tenker jeg, og den største vogna får vi av foreldrene mine [emoji1]

  Er ikke bare-bare dette med vogn! De koster jo en liten formue, og da er det ikke helt det samme å angre seg etter 2-3 mnd [emoji28]
   
 9. Zephyra Forumet er livet VIP Sommerfuglene 2017 Januarlykke 2020

  Ja en venninne av meg ble anbefalt det samme, og hun sliter seg fordervet i snø! Hun angrer så på kjøpet at hun prøver å få bytta understell. Jeg har akkurat samme vogn som henne med faste hjul, og kunne pløye meg frem på ubrøytet vei, så det er stor forskjell :p Er med i barnevogn gruppa på fb der mange deler mange erfaringer, og der ser jeg mange klage på akkurat samme problem. Men det er nok ikke et problem hvis det ikke er noe snø der man bør, eller man ikke triller i snø :)
   
  • Liker Liker x 1
 10. Sadie Glad i forumet Tilgangsansvarlig Sommerfuglene 2017

  Takk for erfaringer! Det er så vanskelig å vite hva som er bra eller ikke, for man får jo ikke prøvd vognene i terrenget. Er jo bare på flislagt butikkgulv, og der er jo alle vogner gode! :p

  Vi har ikke snø da, bor på Vestlandet, det meste vi har sett til vinteren i år har vært de siste 5 dagene med minusgrader, med en gang der er antydning til nedbør snur det til plussgrader og regn.. Men går en del i bakker og på grus da alle turstiene her er gruslagt.

  Det skulle vært en tjeneste der man kunne testet de ulike vognene for føret man skal gå på!
   
  • Liker Liker x 1
 11. Mams1987 Elsker forumet Oktoberbarna 2021♡ Sommerfuglene 2017 Januarlykke 2020

  Hei! Har du sjekka ut TFK trail med multi-x bag?
  Da kan du legge opp bagdelen når mini blir nysgjerrig før du går over til sportsdelen. Jeg skal gå for den, da har jeg vogn hele vognperioden mtp at sportsdelen kan brukes til mini er ferdig med vogn. Anbefaler deg å sjekke det ut! Hadde selv først tenkt på Stokke før jeg fikk opplyst at sportsdelen ikke kunne brukes lenge pga vekt og at den var så kort.
   
  • Liker Liker x 1
 12. Zephyra Forumet er livet VIP Sommerfuglene 2017 Januarlykke 2020

  Det hadde vært helt genialt! Tar du patent på det? :D
   
 13. Azu Nurk i mors mage <3 Tilgangsansvarlig Junibarna 2015 Novemberbarna 2021 Sommerfuglene 2017 ♡ Maibarna ♡

  Tror vi har funnet en måte å få råd til vogn på, så det skal vi ta tak i til uken. Bestille. :)
   
 14. Kilikina Glad i forumet Maiblomstene 2017 Sommerfuglene 2017 Julibarna 2019

  Kjøpte (bestilt og betalt) vogn i går [emoji3] gikk for Emmaljunga super viking i olivenfargen og outdoor understell. Gleder meg til den kommer [emoji4] luksus med helt ny vogn, men første barnet og har ikke funnet noe i nærområdet som jeg har hatt lyst på.
   
  • Liker Liker x 2
 15. Wachita Elsker forumet Maiblomstene 2017 Sensommerbarna 2019

  Her har vi hatt Stokke trailz nordic green vognen i hus siden uke 13 tror jeg [emoji14]gleder meg sånn til å bruke den på trilleturer!
   
  • Liker Liker x 1
 16. Lillenr2 Flørter med forumet Sommerfuglene 2017

  Ååå.. Jeg og! :love017 Var å så på en slik en i helgen. Veldig fin. Og ikke minst høyere enn alle andre typer jeg har sett. :)
   

Del denne siden