Vogn hjelp!

En tråd i 'Juni 2020' startet av Milloo, 22 Apr 2020.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Milloo Betatt av forumet Junilykke 2020 ♡

  Vi skulle egentlig få låne en vogn av en vi kjenner den første tiden så vi slapp å kjøpe ligge delen men kunn sportsvogn. Men no har jeg kjent på at jeg vil kjøpe vår egen med ligge del også. Da har vi sett på bugaboo fox å likte den godt. Men vi kjøper brukt:p men da har jeg sett mange bugaboo buffalo også som ser fin ut. Utenom det likte jeg også Stokke trailz vognen. Er det noen som har anbefalinger i forhold til de vognene å komme med? :-D
   
 2. IngeridElisabeth Elsker forumet Julikulene 2020

  Har bugaboo buffalo selv - det er jo forgjengeren til fox. Buffalo tar ca like liten plass sammenlagt, veier ikke mye mer enn fox, men sittedelen og bagdelen varer lenger enn på fox. Det sies også at fox har bedre demping - men helt ærlig - flere venninner har fox, og både de og jeg er ganske enige om at det virkelig ikke er noe forskjell. Buffalo har større forhjul noe som er positivt opp og ned fortauskanter o.l.
  Du får også bestillt ekstradeler til buffalo hos barnashus, på kjopbarnevogn.no og på sprell.no.

  Fox er såpass ny at det nesten ikke lønner seg å kjøpe brukt da avslaget blir så lite.

  stokke trailz er høy og god i bagdelen, men sportsdelen varer kortest i både lengde og vekt av nesten alle vogner på markedet.
   
  • Liker Liker x 1
 3. Milloo Betatt av forumet Junilykke 2020 ♡

  Tusen takk for gode råd :) fant meg en buffalo no jeg likte på Finn! Så heller gjerne mot den.
   
  • Liker Liker x 1
 4. IngeridElisabeth Elsker forumet Julikulene 2020

  Om du ikke finner ny kalesje i en farge du vil ha (er begrenset utvalg til buffalo som kan bestilles nå) - så passer altså Donkey kalesje med donkey spiler som smekk på buffalo :) spilefestet er det samme så det trenger du ikke kjøpe nytt av. Donkey har jo uendelig utvalg av farger og mønstere til kalesjen :) har selv donkey kalesje på min buffalo nå.
   
  • Liker Liker x 1
 5. Milloo Betatt av forumet Junilykke 2020 ♡

  Det ble buffalo :p kom over et super kupp fulgte med mye ekstra :p blant annet paraply som jeg ikke forstår hvordan man fester :p Hehe . Vet du?
   
 6. IngeridElisabeth Elsker forumet Julikulene 2020

  Har ikke paraplyen selv, men det finnes somregel masse filmer fra bugaboo på youtube som viser hvordan alt fungerer :)
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1

Del denne siden