Vintervogn

En tråd i 'Juni 2020' startet av Mg93, 10 Jan 2021.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Mg93 Flørter med forumet

  Hva anbefaler dere til sovevogn til vinter? Er viktig at den er lun og egnet til at mini kan sove ute i den på vinteren (bor i Finnmark). Tenker å ha primært i barnehage og ved behov på hytta.

  Er pluss om den er enkel å få med seg, men ikke et must. :) Vurderte City elite, men har forstått at den kan bli veldig kald på vinteren. Til vanlig bruker vi emmaljunga edge duo.
   
 2. Heihå1234 Andre møte med forumet

  Vi har city elite og er veldig fornøyd med den. Tenker det som er avgjørende for hvor varmt barnet har det er hva man har oppi vogna:) lammeskinn, en god vinterpose, godt ulltøy på mini og eventuelt ullteppe inni eller oppå posen på de kaldeste dagene (regntrekk utenpå vogna dersom det trekker/blåser litt). Er det veldig mange minus bør de vel ikke sove ute så lenge uansett? :)
   
 3. Frk.strikk Forelsket i forumet Maiblomstene 2020 Septemberlykke 2021 Junilykke 2020 ♡

  Vi har city elite som vår lille sover i. Nå er det ikke så veldig kaldt her på Sørlandet på vinteren, men har vært ned i -6 de siste dagene. Vi har lammeskinn, easygrow nature og ull på henne (både tynn ull, typ body og leggings og ulldress) på de kaldeste dagene. Vi har også et regntrekk som dekker over der ryggen blir lagt ned, slik at det ikke kan blåse inn kald luft :)
  Ikke opplevd at hun har vært kald til nå, alltid god og varm.
   
 4. Desembermamma88 Glad i forumet Junilykke 2020 ♡

  Har hørt at det ofte er mot ryggen de blir kalde. Hva med å legge et lammeskinn oppi posen og ett under? Ser ikke for meg at det er så mange vogner som er bedre polstret enn den den vogna du har? :)
   
 5. Mg93 Flørter med forumet

  Han sover stort sett ute, det ska være veldig kaldt og surt for at vi holder han inne. Om vi sku venta til det e under -10 og vindstille så hadde ungen ikke fått friskluft før uti mars. ;)
  Har investert i flere lammeskinn og Easygrow exclusive vognpose. Garderoben er også full av ull-tøy. Skal ikke stå på det. :)
  Venninna mi har city elite, og hun bruker den ikke på vinteren. Sier den er veldig kald... sku gjerne brukt emmaljungaen, men den er veldig stor å frakte til og fra hytta. Skulle hatt en som er hakket lettere å transportere på snøscooter :hilarious:
  Nå har jeg bestilt Petite Chérie Solide+ fra jollyroomSå får se om den duger til hyttevogn.
   

Del denne siden