vikar ikke fast ansatt??

En tråd i 'Mai 2012' startet av Solskin86, 12 Sep 2011.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Solskin86 Andre møte med forumet

  Hei 

  jeg lurer bare på hvordan det virker ang nav og utbetaling av fødselspermisjonspenger. Jeg er under utdanning men vil være ferdig til jul, jobber nå bare som tilkallingsvakt her og der, har ikke noe fast. Jeg vet at en må jobbe 6 av 10 mnd for å få penger. men er det noe regel om hvor mye en må jobbe?? Eller hvor mange dager det kan gå mellom hver arbeidsdag? 

  Håper på svar;) 

   
 2. Trrolla Betatt av forumet

  Hei hei.

  Jeg begynner med å si at jeg ikke er hundre prosent sikker på dette, men sånn jeg har forstått det så er det sånn at de tar ett gjennomsnitt av hva du har tjent de siste 6?? månedene og regner utifra de, hva du skal ha i permisjonspenger....  uansett hvor mye du har jobbet... mener jeg...  huff...nå blei jeg usikker mens jeg skreiv, men mener det er sånn... :)
  Håper du får ett bedre og sikrere svar av noen av de andre kloke damene her ;)

  Goklem fra Trrolla :D
   
 3. MissDoolittle Blir kjent med forumet

  Det er ingen regler på hvor mye du må tjene, kun at du må ha hatt inntekt 6 av de siste 10 mnd. Mener også det er sånn at hvis du har tjent mindre enn 1/2 G, får du engangsstønad på differansebeløpet. Er ikke helt sikker på det siste..;)

  Husk å melde deg opp til studier etter jul også da slik at du kan søke lånekassen. Du trenger ikke fullføre;)
   
 4. Syrine Glad i forumet

  *sniker*

  Hvis det går mer enn 14 dager mellom hver vakt, telles det som enkeltdager og ikke som sammenhengende periode. De regner gjennomsnitt av de siste 3/6/9 månedene.
   
 5. PrøverPåNr3... Glad i forumet

  Nå skal ikke jeg si noe helt sikkert men mener du må jobbe minimum 50%.. Står mye inne på NAV siden sider om h vem som har tjent seg opp rett til foreldrepenger..
   

Del denne siden