Venter på en liten hjerteknuser <3

En tråd i 'Dagbøker' startet av BF, 30 Jun 2019.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
Tags: Add Tags
 1. Brooke Flørter med forumet

  CD 3, pp 11 etter MA, 2 runde med Letrozol
  Hei fra CD 3!
  Jepp, her kom TR mildt sagt tidlig, og syklusen ble 25 dager :wideyed: Ble tatt på senga da TR meldte sin ankomst midt i mandags stresset på jobb :rolleyes: Men, nå har jeg irritert meg ferdig over den korte syklusen og lidd meg gjennom smertene, så nå er jeg klar for letrozol :D
  Begynner på de i morgen og skal ta ultralyd på CD 11. Tenker å snakke med gyn om disse tullete syklusene og høre litt hva hun tenker. Er jo ikke rart at det ikke blir noe baby når kroppen kødder sånn :shy:

  Nå driver mannen å lager vafler, så det blir litt kveldskos på vaffeldagen :Heartred
   
  • Hjertelig Hjertelig x 2
  • Liker Liker x 1
 2. lillehjerteknuser Flørter med forumet

  Masse lykke til med oppstart av Letrozol! :) Håper dere får en terminspire snart :Heartred
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 3. Brooke Flørter med forumet

  CD 8 :)
  Siste tablett med Letrozol tatt i dag :happy: UL på torsdag for å sjekke eggene :D Syns det er litt betryggende å ha ul for å sjekke det, da slipper jeg å styre med El tester o_O

  I dag har det vært en litt uvanlig mandag, vi har nemlig kjøpt oss hus, eller kjedet enebolig:woot: Syyykt fint nybygg som står ferdig i sept-okt. Gleder meg sykt til det :happy: Det beste er utsikten og svær takterrasse, der skal vi kose oss masse :D

  Håper alle får en fin uke :happy:
   
  • Vinner Vinner x 2
  • Liker Liker x 1
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 4. Luna94 Gift med forumet Himmelbarn ⭐ Julestjernene 2020 ⭐️

  Åh! Så morro! Gratulerer med hus! Spennende:D
   
  • Liker Liker x 1
 5. Bccamor Flørter med forumet Novemberlykke 2020

  Gratulerer så masse med hus!! :smiley-bounce015
   
 6. Brooke Flørter med forumet

  Takk for det, er nesten litt uvirkelig :rolleyes:
   
 7. Brooke Flørter med forumet

  CD 11
  Vært hos gynekologen på morgenkvisten for å sjekke effekten av Letrozol. Den er tydeligvis god, eggløsning hvert øyeblikk :) Snakket litt om at vi begynner å bli frustrerte, hun hadde ikke så mye å si, bortsett fra regelmessig sex og slappe av :meh:
  Alle prøver er fine(og det er jeg glad for)
  Hun mener vi skal ha pause fra Lorentzen neste pp og prøve en gang til etter det. Hvis det ikke går da snakket hun om å henvise til ivf....

  Jeg vet ikke hva jeg føler... Altså... Vi gjør det for å få babyen vår, men jeg vet at det er veldig dyrt, og vi har akkurat brukt mange millioner på hus... Er det noen som har et estimat på pris på privat IVF? Vi har bare vært registrert samboere i ett år, og må være det i to for å få IVF offentlig. Men... Så tenker jeg at da får vi i verste fall vente ett år og prøve selv...

  Som dere sikkert har skjønt, så er jeg ikke så optimistisk I dag... Føler meg litt lei og frynsete rett og slett... Skulle gjerne hatt denne dagen hjemme på soffan, men skal gå på jobb likevel :)

  Håper alle får en fin dag :)
  P. S: skal selvfølgelig hoppe i høyet I dag og flere dager fremover :love017
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 8. Babydrøm2020 Glad i forumet ❤️ Augustlykke 2020 ❤️

  Satser på at det klaffer i denne runden og at dere slipper IVF. Mener å huske jeg sjekket prisene på dette selv, og at en pakke på tre innsett koster ca. 70.000 kr. I tillegg må man vel ha medisiner til ca. 17.000 kr. Selvfølgelig er det billigere om man velger å gå for kun ett innsett, men husker ikke hvor mye billigere. Prisene er ganske oversiktlige på f.eks. Medicus sine hjemmesider :)
   
 9. Brooke Flørter med forumet

  Jeg har så lyst til at det skal klaffe snart.... Er jo ikke bare bare å gå gjennom ivf heller...
  Ja, det er vel en bedre pris samlet for 3 innsett, men er jo mulig å velge bare ett først evt. Vi får tenke litt, skal uansett la det gå denne pp pluss 2 pp til før noe blir aktuelt. Også blir det jo sommer, så da venter vi sikkert til høsten tenker jeg :) håper vi slipper, har ikke så lyst akkurat :oops:
   
 10. Sitronjenta Glad i forumet Påskekyllingene 2020

  Huff, skjønner at dette er veldig tungt. Jeg vet jeg ikke kan virkelig forstå det, men likevel. Det virker utrolig frustrerende og trist å gå sånn og vente på at det skal klaffe. Veldig synd at dere ikke har vært registrert som samboere lenge nok til å få IVF offentlig. Men det høres lurt ut å vente litt, og eventuelt ta det til høsten om ikke noe har skjedd før. Jeg håper det går bedre med deg nå, og at dere er ved godt mot og legger inn aksjer for harde livet! Skal du ha hatt eggløsning nå?

  Jeg sender masse gode tanker i din retning :Heartred
   
 11. Brooke Flørter med forumet

  Det går bedre nå, tusen takk som spør :) tror det heller mot at vi venter til vi kan gå offentlig hvis det ikke klaffer før. Rett og slett fordi vi skal brukt sykt mye penger på hus og hjem nå :hilarious:
  Ifølge gynekologen så var egget veldig klart, og det var på torsdag, så tippe El var fredag eller lørdag. Men vi legger inn aksjer i dag også, så er vi sikre :happy:
   
 12. Brooke Flørter med forumet

  CD 18, 6 dpo
  Har faktisk karret meg til 6dpo "allerede " :p
  Bare å smøre seg med tålmodighet, er enda alt for tidlig å teste.. :rolleyes:
  Venter på at de velkjente murringene skal sette i gang, har ikke kjent noe til de foreløpig..

  Nå koser vi oss hjemme med litt påskefri :happy: Har planer om å installere meg i solveggen når sola kommer rundt hjørnet :happy: Blåser veldig her, så noen langtur blir det ikke i dag, får se hvordan det er utover dagen og i morgen :)

  Ønsker alle en nydelig påske :chicken::joyful:
   
 13. Håperpånr3 Glad i forumet

  Gratulerer med huskjøp :) Det blir veldig spennende å følge med videre!
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 14. Brooke Flørter med forumet

  CD 20, 8 dpo
  Hadde egentlig tenkt å teste I morgen, men har visst ingen tidlig tester :yuck:
  Jeg pleier jo å kjenne murringer som i "mensen kommer om 7 dager" hver gang, men har fortsatt ikke noe av det o_O Kjenner at det jobbes nedi der, men er jo uvisst hva det kommer av...
  Skal ærlig innrømme at jeg er spent denne gangen. Vi timet EL godt(dyrt å bruke gyn som El test i lengden:hilarious:), brukte Letrozol og pre fert glidemiddelet. Fallhøyden blir stor når håpet går opp, men man må jo håpe litt, må man ikke? :)

  Vi har bestemt at om vi må ha IVF, så blir det offentlig, og det betyr at vi må vente ett år. Det får bare være, da har vi minst 12 ganger til å få det til å klaffe på :)

  Jeg koser meg så mye med påskefri altså :happy: Har bakt kamelknuter, og i dag våknet jeg 0810, og satte en rundstykke deig :D

  Håper alle koser seg, og vær forsiktig i sola! Både jeg og mannen ser ut som grillede hummeren etter noen timer i solveggen i går :hilarious:
   
  • Optimistisk Optimistisk x 3
 15. SoonToBeMama Elsker forumet Vi som prøver :) Assistert-jentene Snøkrystallene2021❄️

  Spennende! Vi ligger så og si likt i dpo, pp og begge har brukt Letrozol og prefert denne mnd og vært på ultralyd! Kjempe gøy å følge med deg! Tenk så utrolig det hadde vært om denne oppskriften gikk for oss begge:woot::nailbiting::joyful:
   
 16. Brooke Flørter med forumet

  Oi, det er faktisk veldig spennende at vi har så mange likheter :joyful: Er det første eller andre runde på Letrozol? Jeg syns det er vår tur nå altså! Har ventet lenge :happy:Hadde du vært gravid før?
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 17. SoonToBeMama Elsker forumet Vi som prøver :) Assistert-jentene Snøkrystallene2021❄️

  Sant!:woot:
  Det er min første runde (satte også ovitrelle).
  Har du tatt mange runder? Ja, det syns jeg også!:love7 jeg har ikke hatt en eneste positiv test på 12mnd,:sorry: hva med deg?:love2
   
 18. Brooke Flørter med forumet

  Jeg har vært gravid to ganger. Første gang SA i uke 6 eller noe. Ble gravid igjen etter 3mnd, så MA i uke 10,det er nå ett år siden... Så er på tide nå :happy: Regner med at du får litt hjelp nå siden du går på Letrozol og Ovitrelle?
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 19. SoonToBeMama Elsker forumet Vi som prøver :) Assistert-jentene Snøkrystallene2021❄️

  Ååh det må være fullstendig mareritt:(
  Fins ikke ord... uff da håper jeg virkelig nå er tiden inne for dere. Det må være ubeskrivelig tøft.. :Heartred

  Ja har alle papirer klarer til IVF nå om det ikke klaffer denne gangen..

  Gir gjerne min gang til dere nå om det går an. Er ikke rettferdig å måtte oppleve det også vente så lenge etterpå.
  Masse masse lykke til!
  Kommer til å følge spent med å heie fra sidelinjen:Heartbigred
   
 20. Brooke Flørter med forumet

  Takk:Heartred
  Det har vært tøft, men da vi passerte ett års dagen har det gått bedre faktisk :) Vet jo at det går, skjønner bare ikke hvorfor det skal ta så lang tid nå..IVF er jo ikke noe man gjør med glede, men det er godt at man har det alternativet hvis man trenger :Heartred
  Åå, det var koselig sagt, blir jo helt rørt :love7
  Masse lykke til dere også! Du må oppdatere meg på hvordan det går :joyful: vi er jo I samme IKM gruppe nå, så følger med det hvordan testingen går :D Kjøpte forresten en RFSU tidligtest da jeg var på butikken i sta:hilarious:
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1

Del denne siden