Var det noen som hadde et innmari godt tips om å ikke svi grøten?

bruk en kasserolle med slipbelegg.kok på svak varme. voallah-grøt uten brentsmak[:D]
 
Jeg bruker vanlig gryte rett på stekeplata på full guffe. Men jeg rører hele tiden helt til det koker opp, og jevnlig etter det har bynt å koke. Har aldri svidd grøten hvertfall. Hvis man rører hele tiden får ikke melken tid til å "feste seg til bunnen".[:)]
 
H- melk og sukker i bunn..!!
 
ORIGINAL: TurboThea

H- melk og sukker i bunn..!!


Dumt spørsmål, men når man har oppi melken og risen og rører så er jo ikke sukkeret i bunnen da? Eller er det noe annet man skal gjøre?
 
En skikkelig tykkbunnet gryte er trikset!
La melken koke opp, rør hele tiden. Når det er kokt opp, skrur man platen ned på veldig svak varme, slik at det bare koker lett. Rør med jevne mellomrom, og IKKE la kjøkkenredskapene stå i gryten.
 
Back
Topp