Utvikling

En tråd i 'September 2016' startet av Tiaso, 15 Mai 2017.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Tiaso Elsker forumet ❤ Oktoberbaby 2016 ❤

  Hvordan går det deres små nå? Åler, krabber, reiser de seg? Språk, søvn og mat?

  Jenta vår har ålt seg fremover i noen uker nå og for to dager siden begynte hun å krabbe og å sette seg opp. Prøver å dra seg opp etter ting, men blir bare frustrert og klager. Hun står på hodet når vi bytter bleier..
  Sier "hei", men lite andre lyder.

  Hun spiser 3 måltider om dagen, blw style og begynner å få i seg en del, men ammer fremdeles mye.
  Søvnen er utrolig varierende. Sover godt på dagtid, men alltid uvist hvor lenge. Hun legger seg rundt 19-20, men 50% av tiden sover hun bare en dupp og så vil stå opp igjen i noen timer. Ammer 2-4 ganger på natt. Blir 8 mnd 19 mai.
   
  Last edited: 15 Mai 2017
 2. Ønskemamma87 Glad i forumet Septemberlykke 2016

  Gutten vår kan åle seg litt bakover og rotete 360 grader på et sekund [emoji23] han sier noe som jeg velger å tolke som mamma [emoji12][emoji1303] ellers er det lyder som minner om hei.

  Søvn er han ganske god på og vi måtte gå opp fra to til tre duppet etter ar han begynte å våkne kl. 06.00 hver morgen. Så han dupper kl. 8.30-9.30, 11.30-13 og 15-16. Da sover han ute i vogna. Ha. Legger seg for natta kl. 19 og sover som regel til neste morgen kl. 6.00. Noen ganger vil han ha flaske på natta,men sjeldent.

  Han er i en særperiode med mat hvor gan ikke vil ha verken grøt eller middagsglass. Faktisk alt som må spises med skje. Han får smake på vår mat og spiser ned hendene selv [emoji12][emoji1303]

  Resten er melk på flaske [emoji23]

  Han blir 8 mnd i mårrå [emoji7]
   
  • Liker Liker x 1
 3. Arya31 Forelsket i forumet Septemberlykke 2016

  Hun krabber ikke ennå, men skyver seg bak og roterer rundt, står på alle fire og i planken :) hun kan vinke, spille på slurva, klappe og "så stor". Sier også pappa! Har to tenner nede og fortennene har akkurat brutt gjennom. Noe som kan forklare humøret og mangel på søvn de siste ukene.. gjesp..

  Hun spiser desverre ikke ennå og har aldri vært interessert i mat til mors store fortvilelse.. har prøvd i 3 mnd nå og ingen fremgang. Å her går det i pupp x antall ganger om dagen. Utenom spisenekt er det også sovenekt. Hun sover greit om natta, men har vanskelig for å sove på dag (har alltid vært sånn)
   
 4. Evette Gift med forumet

  Han er 8 mnd og 7 dager. Åler seg i superfart, kommer seg opp på alle 4 og prøver og dra seg opp i på alle verdens kanter. Sier gaga, nana og dada lyder, "nøn" betyr "nam".
  2 tenner nede og holder sikkert på med de oppe for humøret har gått fra superblid til pottesur.
  Spiser grøt til frokost og kvelds i varierende mengde. Elsker egentlig frukt, men ikke akkurat nå. Middag er æsj eller nam alt ettersom. Spiser noen få biter med brød enkelt kvelder, ellers går det i flasker.
  Sover 2-3 gode dubber om dagen, legger seg 19.30 og sover ok frem til ca 06.30.
   
 5. SensommerSpire Forelsket i forumet Septemberlykke 2016

  Spiser frokost, lunsj, frukt, middag og kvelds her. Fulle porsjoner. Lunsj og/eller middag er ofte brødskiver i strimler som han spiser selv. Spiser 1-2 skiver på 1-2-3 da og nesten uten søl nå :D ammer etter hver dupp og før han legger seg

  Sover ca 18:30-06:30 med en amming på natt rundt 3-4tiden. Og 2 dupper på dag ca 09-11 og ca 13:30-15

  Har ikke begynt og åle seg bortover enda, men viser enda ikke noe frustrasjon ved å ikke nå ting, Så det kommer vel. Enn så lenge nyter jeg å kunne drikke kaffen min uten å løpe etter ungen ;) får flyttet seg endel ved å rulle, snu seg rundt og ake seg litt bakover. Sitter fint i matstolen, men sitter ikke selv på gulvet

  Er rett over 8mnd
   

Del denne siden