UKE 1
Mandag: Pølsegrateng
Tirsdag: Laks på purreseng
Onsdag: Vårruller og ris
Torsdag: Stekt fiskepudding med gulerøtter og hvit saus
Fredag: Nachos
Lørdag: Biff med pommes frites og salat
Søndag: Lasagne med salat og baguette
UKE 2
Mandag: Hjemmelaget hamburger med salat
Tirsdag: Fiskekaker med poteter, erter og brun saus
Onsdag: Pannekaker
Torsdag: Sprøbakt Torsk med hvit saus, gulerøtter og poteter
Fredag: Kyllingwraps
Lørdag: Hjemmelaget pizza
Søndag: Chicken tikka
UKE 3
Mandag: Bali Kyllinggryte med ris
Tirsdag: Fiskeboller med gulerøtter, poteter og hvit saus
Onsdag: Kjøttdeig og ris
Torsdag: Fisk Cordon Bleu med ris og salat
Fredag: Taco
Lørdag: Svin Indrefilet med fløtepoteter og peppersaus
Søndag: Pita
Uke 4
Mandag: Macaroni og Kjøttdeig
Tirsdag: Seibiff med løk, hvit saus og poteter
Onsdag: Grillet kylling med ris
Torsdag: Torsk med hasselpoteter og sennepssaus, stuede grønnsaker
Fredag: Koteletter med pommes frites og bernaise
Lørdag: Biffsnadder
Søndag: Chicken Curry
Uke 5
Mandag: Kyllingvinger med salat og hjemmelaget potetmos
Tirsdag: Fish n’ Chips
Onsdag: Kjøttboller
Torsdag: Fiskeboller med gulerøtter, poteter og hvit saus
Fredag: Løvstek og pommes frites
Lørdag: Kyllingfilet med ris og bretagne saus
Søndag: Svinesteik med poteter, rosenkål og saus