Uflaks på badeland idag

En tråd i '2007' startet av *trinemor*, 28 Jul 2012.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. *trinemor* Gift med forumet

  Vi bestemte oss for å bruke denne regnværsdagen til å ta med barna på badeland. Det var første gangen for Eveline, og Amelia synes det er kjempegøy der :)

  Vi fikk på oss badetøyet og satte kursen mot barnebassenget. Amelia ville skli på den lille sklia, men rakk bare tre ganger før hun satte i et hyl. Hun hadde sklidd i trappa og truffet med haka på trinnet.

  Resultatet var et ganske dypt kutt, og vi fant ut at vi måtte ta oss en tur på legevakta med det samme. Så da var det bare å skifte og komme oss i vei.

  Det ble 4 sting og ikke en helt fornøyd Amelia som måtte holdes rolig av mamma og pappa. Heldigvis tilbød sykepleierne seg å passe Eveline imens, så vi kunne være der for henne begge to.

  Hun var kjempeflink, og nå får det gro og så må vi til legen og ta stingene om en drøy uke :)

   
 2. Fru H Mot nye tider September 2012 VIP

  Uff, uff, så forferdelig :-/
  Heldigvis gror det fort på disse små, håper hun har det bra!
   
 3. *trinemor* Gift med forumet  Fru H skrev:
  Uff, uff, så forferdelig :-/
  Heldigvis gror det fort på disse små, håper hun har det bra!  Gikk heldigvis veldig fort over, og hun er stolt av "skjegget" sitt som hun kaller trådene fra stingene :)

  Kjipt at hun ikke fikk badet mer enn et par minutter da, vi fikk heldigvis gratisbiletter til en annen gang av de på badeland. Da det skjedde var det ingen badevakter å finne og det tok lang tid før vi fant noen som kunne hjelpe oss, så de hadde nok litt dårlig samvittighet....
   
 4. Fru H Mot nye tider September 2012 VIP

  Så bra at dere fikk billetter da!
  Da har hun noe å glede seg til =) 
   
 5. Sukkertopp Forumet er livet VIP

  Uff, stakkars liten, så grusomt, håper det går bedre med henne nå. Det er så forferdelig når barn skader seg. 

  Håper dere får en super dag i badeland neste gang, og håper hun synes det er stas å vise fram stingene nå. :)
   
 6. almara Forumet er livet VIP

  Huff og huff. Godt å høre at hun syntes det var gøy å vise fram stingene i alle fall:) Tøff lita jente. 
   
 7. Nozy Rosie Forumet er livet

  Uff, så trist at hun var så uheldig.  Håper hun ikke ble altfor preget av opplevelsen, og at hun vil bade der igjen senere. Uansett er det godt at det gikk så bra som det gjorde, tross såpass mange sting. 
   
 8. *trinemor* Gift med forumet  Nozy Rosie skrev:
  Uff, så trist at hun var så uheldig.  Håper hun ikke ble altfor preget av opplevelsen, og at hun vil bade der igjen senere. Uansett er det godt at det gikk så bra som det gjorde, tross såpass mange sting. 


  Virker heldigvis ikke som hun er redd for badelandet etter ulykken, for hun hadde ikke lyst til å dra derifra selv om hun slo seg og ville skli mer :) Vi har også vært på badelandet i Dyreparken i Kristiansand etterpå og hun var ikke skeptisk i det hele tatt der :)

  Det var ikke noe moro å ta stingene da, siden hun hadde syingen friskt i minnet, men etter det har hun ikke vært plaget av det i det hele tatt.... Det har grodd veldig fint og det synes ikke noe særlig under haka, om det skulle bli et arr :)

  Hub
   
 9. almara Forumet er livet VIP

  Godt å høre at det har gått så bra på alle måter:)
   

Del denne siden