Lyst å dele en link på blogg innlegget?![]()
Bloggen heter famwangaasegg, tror du finner den om du googler det
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notat: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Lyst å dele en link på blogg innlegget?![]()
Bloggen heter famwangaasegg, tror du finner den om du googler deter et ganske nytt innlegg
Jeg tenkte å bruke denne oppskriften nåkan oppdatere med resultatet
http://www.plusstid.no/Barn-og-familie/Fritid/Lag-trolldeig-med-barna
Uff, det ble nesten brann den dagen, så lagt det meste på hyllen for å samle meg igjenHvordan gikk d med prosjektet?![]()
Uff, det ble nesten brann den dagen, så lagt det meste på hyllen for å samle meg igjen[/
Uff!!
men haha må le litt![]()
Hvordan gikk d seg til??
Bakebollen min er død daden som slukket brannen
uff..hehe
Distré samboer som glemte stekepannen.
Min erfaring er omvendt. Mel varierer vekt mer en volum etter luftfuktighet, så med vekt risikerer du i større grad variasjon i forholdet mellom tørt og vått.En del er jo en del, så der vil jeg si meg uenig. Mye lettere å bare veie vannet også enn å få en desiliter mel rett siden det har større risk for å få for mye. Elsker oppskrifter hvor ingrediensene står i vekt, da blir det nøyaktig![]()