Trening og kynnere

En tråd i 'Juli 2021' startet av Spinnelill, 4 Mai 2021.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Spinnelill Forumet er livet JuniJubel2021 Juligull2021 ❤️ Februarskattene 2019 ❤️

  Har fra kvalmen ga seg og fram til nå trent et aerobic-program på 45-60 min ca annenhver dag, men nå må jeg stadig avbryte pga sterke kynnere :( gårsdagens økt ble f.eks på 16 minutter før det sa helt stopp :facepalm: er det noen som har noen gode treningstips til disse siste ukene? Turer er heller ikke veldig aktuelt, da jeg får masse kynnere og stikkinger bare av å levere ungene i barnehagen (og vi bor rimelig nært barnehagen...), så tør ikke legge ut på lengre turer.
   
 2. Nor1 April 2013s sportye :) Juligull2021

  For meg fungerer spinning og svømming godt, men nå går ingen av delene da jeg bor i Oslo, og alt fortsatt er stengt.

  Er flere videoer på nett med lette og tyngre øvelser for gravide, som man kan gjøre hjemme i stuen feks. Da har man jo også mulighet for å avbryte om også det skulle gi ubehagelige kynnere.

  Selv prøver jeg å gå turer og jogge rolig, men sliter også med mye vonde kynnere. Det går over når jeg passer på å puste ordentlig, men man skal jo lytte til kroppen og liker heller ikke det å bevege meg for langt bort i tilfelle akutte smerter eller at man rett og slett ikke orker å gå hjem igjen. Samtidig er det godt med bevegelse for kropp og sinn, så ikke helt lett. I de to andre graviditetene var jo alt oppe, og jeg merket veldig stort utbytte etter fødsel av trening og bevegelse i hele svangerskapet. Jeg hadde noe vonde kynnere da også, men er man på Sats, er det jo bare å avbryte og svømming var ikke noe problem :)
   
 3. Spinnelill Forumet er livet JuniJubel2021 Juligull2021 ❤️ Februarskattene 2019 ❤️

  Synes også det er en litt krevende balanse, for kjenner at kropp og sinn har godt av disse øktene, men etter at forrige unge kom litt prematurt, er jeg også blitt veldig nervøs for å ikke lytte godt nok til kroppen og at de vonde kynnerne skal gå over i premature rier, om det i det hele tatt er mulig. Har ikke kjent kynnere i de to forrige svangerskapene, så dette er rimelig nytt for meg.
   
 4. Nor1 April 2013s sportye :) Juligull2021

  :smiley-angry017:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
  Ja. Tok det opp med jordmor sist, og hun sa at det er bedre å lytte til kroppen og gå sakte, ta noen strekkøvelser etc. enn å presse kroppen for mye.

  Jeg har hatt endel kynnere alle tre gangene, men begynte ekstra tidlig denne gangen.
  Det er ikke noe farlig med kynnere, men det skal jo ikke gjøre vondt. Jeg vet ikke om det da kan sette i gang noe, eller om det ikke har noen sammenheng, så det er nok best å høre med lege/jordmor om. Men, ettersom jeg har fått beskjed om å lytte til kroppen, så er det greit å ikke overse det helt også.
   
  • Liker Liker x 1
 5. Hoppetussa86 Flørter med forumet Juligull2021

  Jeg fokuserer på bekken, rygg og kjernemuskulaturen nå pga fødselen som kommer. Ikke lenge siden forrige fødsel så denne gangen blir det nok ikke treningsstudio og toppturer til over termin som med de andre hehe Men, har fått øvelser med vekter og kettlebells og masse fine øvelser av naprapaten min:)
   
  • Liker Liker x 1
 6. Mary84 Flørter med forumet Juligull2021

  Jeg har opprettet et abonnement på livegym.no, hvor de har noen økter for gravide. Det koster 50,- i mnd, så er relativt billig :) Jeg har til nå kun kjørt styrkeøkter + går en del :)
   
  • Liker Liker x 3

Del denne siden