Fjollefrua
Glad i forumet
vi er uten kjøkken i 14 dager, så har provisorisk kjøkken i stua.
Vi har en hybelkomfyr vi kan koble til, men vet ikke om jeg orker den stekeosen inne i huset.
Vi har en litt avansert mikro, så jeg har mange muligheter til både steking i crisp panne og dampkoking av poteter og grønnsaker i egen bolle.
Ulempen er jo at det må lages i flere omganger, så noe kanskje blir lunkent i mellomtiden mens det andre jobber seg ferdig...
Noen tips?
Hva finnes av "ferdigmat" som smaker ok, og ikke koster dyre dommer????
Vi har en hybelkomfyr vi kan koble til, men vet ikke om jeg orker den stekeosen inne i huset.
Vi har en litt avansert mikro, så jeg har mange muligheter til både steking i crisp panne og dampkoking av poteter og grønnsaker i egen bolle.
Ulempen er jo at det må lages i flere omganger, så noe kanskje blir lunkent i mellomtiden mens det andre jobber seg ferdig...
Noen tips?
Hva finnes av "ferdigmat" som smaker ok, og ikke koster dyre dommer????