Trappegåing

En tråd i 'Januar 2016' startet av Januarmamma87, 28 Mar 2017.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Januarmamma87 Flørter med forumet Januarlykke 2016

  Noen som har trappegåere her allerede, altså ned trappen? Jeg prøver å lære opp lillesøster til å krabbe baklengs ned, men hun er ikke særlig lærevillig[emoji12] Hun ser på oss og storesøster og skal holde seg i rekkverket (som hun ikke når opp til) og gå vanlig[emoji85] Storesøster lærte seg heller aldri å gå baklengs, men gikk og holdt seg i rekkverket (det var lavere i forrige hus) og i hånda vår, fra hun var 1,5 år.
   
 2. Sara Trøtt hormonbombe VIP Desemberglede 2015 Januarlykke 2016

  Mellomste gikk trapp fra hun var på denne alderen

  Lillesøster derimot. Hun står og roper på hjelp dersom hun har kommet til å tråkke oppå dørstokken i stedet for over den (på badet. Den er jo noen cm høy) så ikke noe trapp med det første nei
   
  • Liker Liker x 3
 3. LeneSvima Forumet er livet Febbisbebbis'18 Januarlykke 2016 Snøfnuggene 2018

  Vi har kun trappa ute og den har tre trappetrinn, den skal ho gå mens ho holder oss. Ikke snakk om å skulle gå baklengs nei.
   
  • Liker Liker x 2
 4. Sasty Forumet er livet Tilgangsansvarlig Novembergull 2017 Januarlykke 2016

  Har prøvd baklengsmetoden. Det har gått litt igjenom hos henne men helst skal hun dumpe nedover på rumpa mens hun holder oss i hånden :p hun har gått i trapp (opp da) siden hun var 7-8 mnd. Fint å lære tidlig :)
   
  • Liker Liker x 1
 5. Januarmamma87 Flørter med forumet Januarlykke 2016

  Ja, opp trapper er ikke noe problem[emoji6] Vi hadde tre etasjer der vi bodde før (kom inn i "underetasjen"), så hun kom seg opp trappene før hun kunne gå. Jeg har vel egentlig ikke sluppet henne til nedover enda, men fant ut i dag at vi godt kunne øve litt. Hadde vært herlig å slippe å stresse med trappene. Vi har dog en skikkelig skummel midtdel i trappa, det er mulig å falle mellom trappa og vinduet og ned til kjellertrappen[emoji44] Så den må sikres får vi slipper lillesøster opp trappa aleine.
   
 6. Aninee Forumet er livet Januarlykke 2016

  Guttungen skal gå opp trappen. Ikke med knærene men som vi gjør det. Han skal heller ikke holde en hånd. Men han går veldig fort opp.

  Nedover..... da skal han gå ned. Ikke på rumpa, ikke baklengs og ikke holde en hånd... så det skjer ikke! Han har prøvd men jeg har vært der men beina er for korte til å ta han i mot. Så her har vi satt sperre oppe og nede
   
  • Liker Liker x 1
 7. Veslejenta88 Forumet er livet Sensommerbarna 2019 Januarlykke 2016

  Han vil gå som oss alle andre og må da holde hånda. Han når ikke opp enda. Men han sliter litt med risikovurdering og kan fint bare stupe utfor. Så her må man passe på. Han skader seg en del. Eldste gikk vel ned trappa ute på egenhånd så fort hu rakk opp til rekkverket.
   
  • Liker Liker x 1
 8. Blakken Gift med forumet Januarlykke 2016

  Prøvd å lære baklengsmetoden uten hell. Han vil ikke gå baklengs ned hverken, seng, trapp eller sofa. Bare bykser utfor.
   
  • Liker Liker x 1
 9. Sara Trøtt hormonbombe VIP Desemberglede 2015 Januarlykke 2016

  Snuppa mi går heldigvis baklengs ut av seng og sofa, men har ikke fattet at det også gjelder trapp.
   
  • Liker Liker x 1
 10. Sasty Forumet er livet Tilgangsansvarlig Novembergull 2017 Januarlykke 2016

  Det gjør heldigvis mi også.. riktignok tørr hun ikke hoppe ned fra senga.. tror hun... for plutselig er vilja så stor at hun gjør det lell :p
   

Del denne siden