Trøtte foreldre - dagene går i ett

En tråd i 'Mai 2019' startet av Isis, 8 Mai 2019.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Isis Glad i forumet It's gonna be May 2019

  I dag skal vi til nyfødtfotografering. I går kveld vaska vi de klærne som trengs, men de er ikke strøket. Innser at storebror burde ha klippet seg også. I tillegg så slo han seg hos en kompis og har store sår på nesa.

  Så vi får iallefall realistiske bilder og ikke tilgjorte. Kanskje jeg skal være så sprek og få tatt bilde av mammamagen med strekkmerker også?
   
  • Hjertelig Hjertelig x 4
 2. Marrylou Forumet er livet It's gonna be May 2019 Julibaluba 2017

  Høres helt perfekt ut :)
  Og jaaaaa- ta slike bilder!!! Du kommer garantert til å elske de!!!
   
  • Liker Liker x 1
  • Liker ikke Liker ikke x 1
 3. Hehe, sånn er det vel gjerne. Litt skrubbsår skal det være på bildene. Min har en skikkelig donaldkul på barnehagebildet.
  Ellers så trenger ikke alt i hus og hjem være perfekt den første tiden! Prøv heller å senk skuldrene og kos dere sammen!
   
  • Liker Liker x 1
 4. gubben&gamla Glad i forumet It's gonna be May 2019

  Høres ut som om det blir noen fantastiske bilder ❤️ Jeg er skikkelig fan av realistiske bilder uten filter og uten at de er tilgjort. Man vil jo minnes fasen en faktisk er i livet❤️
   
  • Liker Liker x 1
  • Enig Enig x 1
 5. Krølle88 Forelsket i forumet It's gonna be May 2019

  Hvordan gikk det? :love7
   
 6. Isis Glad i forumet It's gonna be May 2019

  Det gikk helt fint:) vi kom oss av gårde med alt pillapakket på minuttet når vi hadde planlagt! Imponert over alle støvleskafter.
   
  • Hjertelig Hjertelig x 3
 7. Vinterbarn16 Gift med forumet It's gonna be May 2019 Februarlykke 2016

  Nyfødtfotograferingen gikk ikke helt etter planen her heller, minsten hadde økedøgn og sov ikke ett sekund, storebror skrapet seg på en pinne rett ved øyet i barnehagen tidligere på dagen, og var ikke interessert i å samarbeide, tross for at han har vært hos henne mange ganger tidligere. Han som ellers er så glad i å holde lillebror skulle ikke under noen omstendighet bli tatt bilde av sammen med han, prøvde oss på noen familiebilder, men er ikke sikker på om resultatet holder mål, gleder meg til å se resultatet.
   
 8. Isis Glad i forumet It's gonna be May 2019

  Det blir helt sikkert bra for begge familier, men det er jo typisk..
   

Del denne siden