Topp 100 desember er her! Hva ønsker du å vinne??

Ikke i bruk

Forumet er livet
Hva er Topp 100?
Topp 100 er en oversikt over de mest aktive brukerne her på forumet. For å finne ut om du skravler nok til å ha fått en plassering på Topp 100 - KLIKK HER.
Har du skravlet nok til å allerede ha en plassering på Topp 100 desember?


Økologisk gavepakke for den lille fra Skinlove

skinlove2-jpg.237703

Den søte lille fortjener det aller beste og det får han/hun i denne gavepakken som inneholder det beste av økologiske babyprodukter. Gaven inneholder to pleiende salver for såre og tørre stumper, en mild såpe/babyshampoo, parfymefrie våtservietter med aloevera, ammesalve til mor, økologiske lammeullsokker og plastfri neglebørste.
Skinlove er en norsk nettbutikk som har spesialisert seg på å plukke ut de beste og tryggeste hudpleieproduktene for hele familien. Her finner du et bredt utvalg naturlige og økologiske produkter: alt innen hudpleie, hårpleie, sminke, såper og produkter til hjemmet
Premien er levert av Skinlove og har en verdi på 658 kr2XU Stiped Run Compression Socks fra 2XU

2xu-str%C3%B8mper-jpg.237700

2XU Stiped Run Compression Socks er markedets teknisk mest avanserte kompresjonsstrømper. De kan hjelpe deg til å prestere bedre. Strømpene har spesialpaneler med ekstra god pusteevne for maksimal ventilasjon og komfort. Sømløse, integrerte paneler med gradert kompresjon gir bedre blodsirkulasjon og maksimal støtte til leggmusklene. Føles lette og behagelige. Også godt egnet til restitusjon
Premien er levert av 2XU og har en verdi på 499 krValgfri startpakke fra Gåsungen
g%C3%A5sungen-jpg.237705

Har du lyst til å prøve tøybleier? Tøybleier er enkelt, morsomt og miljøvennlig! Nå kan du vinne en startpakke i valgfri størrelse. Gåsungens startpakker inneholder alt du trenger for å teste tøybleier og gjør det lett for deg å komme i gang! Velg mellom S (3-6 kg), M (5-9 kg) eller L (9-15 kg).
Premien er levert av Gåsungen og har en verdi opptil 829 kr.


2XU Post-Natal Sport Compression Tights
2xuetter-png.237708

2XU sin Post-Natal Sport Compression Tights kombinerer alle fordelene du finner i vår velkjente Compression teknologi med ekstra paneler som støtter og beskytter de deler av kroppen, korsrygg og bekkenbunn som har fått størst belastning under svangerskapet. I tillegg til disse egenskapene gir tightsen et gradert og kraftig trykk på legger og lår. Tightsen er like godt egnet for de som har gjennomgått en naturlig fødsel og de som har gjennomført et keisersnitt. De strategiske panelene forhindrer irritasjon rundt et eventuelt arr fra keisersnitt. Flate sømmer, lett materiale og meget gode pusteegenskaper, alt for å gi deg en optimal komfort når du nå går i gang med treningen igjen.
*For å være på den sikre siden anbefaler vi at du søker råd og hjelp hos lege, fysioterapeut eller annet kvalifisert helsepersonell mht hvordan du på en trygg måte kan og bør trene. Hvis man føler ubehag ved bruk av produktet, skal man umiddelbart stoppe å bruke det og ta kontakt med lege.
Premien er levert av 2XU og har en verdi på 1799 kr


Følgende premier kan kun vinnes av de som ligger på plass 1-50, og som har skrevet over 1000 innlegg i desember:

Fødselsplakat

f%C3%B8dselsplakat-jpg.237709

Fødselsplakat.no tilbyr en serie unike og personlige bilder hvor vi skalerer illustrasjonene til barnets faktiske fødselslengde i skala 1:1. Illustrasjonene er altså i eksakt samme størrelse som barnet da det ble født, og er et hyggelig minne for fremtiden. Vi legger også inn informasjon om barnets navn, fødselsvekt og -lengde, samt sted, dato og klokkeslett da det ble født. Bildenes kvalitet og stilrene design gjør at de passer like godt i stuen som på barnerommet.
Premiene er levert av Fødselsplakat.no og har en verdi på 700 kr
2XU PRE-NATAL SPORT COMPRESSION TIGHTS
2xu-gravid-png.237711

I løpet av svangerskapet skjer det store fysiske forandringer med kroppen din. Ønsker du å holde deg sunn, frisk, være aktiv og holde kroppen i fin form kan det være til stor hjelp å bruke 2XU Compression Tights for gravide. 2XU Compression tights for gravide kombinerer alle fordelene du finner i vår velkjente Compression teknologi med ekstra paneler som støtter og beskytter de deler av kroppen, korsrygg og bekkenbunn, som får størst belastning under svangerskapet. I tillegg til disse egenskapene gir tightsen et gradert og kraftig trykk på legger og lår. Med gradert kompresjon øker blodsirkulasjonen som for mange gir dempet hevelse i bena.
Premien er levert av 2XU og har en verdi på 1799 kr
bbhugme med trekk og ringer!
bbhugme2-jpg.237706

bbhugme er designet og utviklet av tre norske, kvinnelige kiropraktorer og gründere som har spesialisert seg innen muskel- og skjelettplager hos barn og gravide.

  • Under graviditet fungerer bbhugme som en full kroppspute ved å sørge for trygg og myk støtte der kroppen din trenger det mest,– nemlig mage, bekken, korsrygg, knær og ankler.
  • Ved bruk som ammepute vil bbhugme gi støtte og komfort til både deg og babyen din. Putens naturlige, myke og økovennlige materialer former seg enkelt etter kroppen, og sørger for at du kan slappe bedre av i nakke og skuldre mens babyen din ligger trygt og godt.
Premien er levert av bbhugme og har en verdi på 2247 kr
BeSafe iZi Go Modular i-Size
sete2-jpg.237712

BeSafe iZi Go Modular i-Size er en bakovervendt babystol fra 0 – 12 måneder, 40 – 75 cm.
Stolen monteres med iZi Modular i-Size ISOfix base eller 3 punkts belte.
BeSafe iZi Go Modular i-Size er UN r 129 (i-Size) godkjent.
Premien er levert av HTS og har en verdi på 2399 kr
 
Topp