Topp 100 august! HVA VIL DU VINNE??

En tråd i 'November 2016' startet av Forumansvarlig Tamara, 31 Jul 2017.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Ikke i bruk Forumet er livet

  Hva er Topp 100?
  Topp 100 er en oversikt over de mest aktive brukerne her på forumet. For å finne ut om du skravler nok til å ha fått en plassering på Topp 100 - KLIKK HER.

  Har du skravlet nok til å allerede ha en plassering på Topp 100 August?  Alle på topp 100 listen er med i trekning av alle premiene! Men....


  Ekstra utfordring:
  Om det postes over 6000 innlegg på hele forumet 6 av de ti første dagene i august så vil det bli lagt til en STOR premie som vil bli trukket ut blant de på topp 50!  Alfabetet kakeformer fra Festkompaniet
  [IMG]
  Lag stilige kjeks og kaker med dette settet som inneholder 26 stk. kakeformer i bokstavene A – Z. Disse er perfekte til bursdager, babyshower, dåp og andre feiringer. Stav navnet på dåpsbarnet, kjønnet på babyen eller ”GRATULERER” til bursdagsbarnet. Festkompaniet er en norsk nettbutikk som selger alt du trenger av festutstyr og dekorasjoner til alle type anledninger. Følg Festkompaniet på Facebook her.
  Premien er levert av Festkompaniet og har en verdi på 349 kr


  2XU POST-NATAL SPORT COMPRESSION TIGHTS
  [IMG]

  2XU sin Post-Natal Sport Compression Tights kombinerer alle fordelene du finner i vår velkjente Compression teknologi med ekstra paneler som støtter og beskytter de deler av kroppen, korsrygg og bekkenbunn som har fått størst belastning under svangerskapet. I tillegg til disse egenskapene gir tightsen et gradert og kraftig trykk på legger og lår. Tightsen er like godt egnet for de som har gjennomgått en naturlig fødsel og de som har gjennomført et keisersnitt. De strategiske panelene forhindrer irritasjon rundt et eventuelt arr fra keisersnitt. Flate sømmer, lett materiale og meget gode pusteegenskaper, alt for å gi deg en optimal komfort når du nå går i gang med treningen igjen.

  *For å være på den sikre siden anbefaler vi at du søker råd og hjelp hos lege, fysioterapeut eller annet kvalifisert helsepersonell mht hvordan du på en trygg måte kan og bør trene. Hvis man føler ubehag ved bruk av produktet, skal man umiddelbart stoppe å bruke det og ta kontakt med lege.
  Premien er levert av 2XU og har en verdi på 1799 kr

  Nuggles tøybleie fra Gåsungen
  [IMG]
  Vinn en Simplee tøybleie fra Nuggles i valgfritt mønster! Simplee er en onesize tøybleie med medfølgende innlegg i bambusviskose. Du kan velge om du vil bruke den som en alt-i-to-bleie eller lommebleie. Denne bleia er veldig enkel i bruk, enten du er erfaren tøybleiebruker eller helt nybegynner. Du får også med en rull fleecepapir og et ekstra hampinnlegg - alt du trenger for å prøve tøybleier.
  Premien er levert av Gåsungen og har en verdi på 343 kr.

  Liewood vaskekluter fra Lillefin
  [IMG]
  Deilige og myke vaskekluter av 100% økologisk bommulsfrotté. Disse vaskeklutene formet som Kanin, panda og pusekatt kan også brukes som hånddukker og vil garantert gjøre morgenstellet litt morsommere
  Premien er levert av Lillefin og har en verdi på 249 kr


  2XU PRE-NATAL SPORT COMPRESSION TIGHTS
  [IMG]
  I løpet av svangerskapet skjer det store fysiske forandringer med kroppen din. Ønsker du å holde deg sunn, frisk, være aktiv og holde kroppen i fin form kan det være til stor hjelp å bruke 2XU Compression Tights for gravide. 2XU Compression tights for gravide kombinerer alle fordelene du finner i vår velkjente Compression teknologi med ekstra paneler som støtter og beskytter de deler av kroppen, korsrygg og bekkenbunn, som får størst belastning under svangerskapet. I tillegg til disse egenskapene gir tightsen et gradert og kraftig trykk på legger og lår. Med gradert kompresjon øker blodsirkulasjonen som for mange gir dempet hevelse i bena.
  Premien er levert av 2XU og har en verdi på 1799 kr

  Fødselsplakat
  [IMG]

  Fødselsplakat.no tilbyr en serie unike og personlige bilder hvor vi skalerer illustrasjonene til barnets faktiske fødselslengde i skala 1:1. Illustrasjonene er altså i eksakt samme størrelse som barnet da det ble født, og er et hyggelig minne for fremtiden. Vi legger også inn informasjon om barnets navn, fødselsvekt og -lengde, samt sted, dato og klokkeslett da det ble født. Bildenes kvalitet og stilrene design gjør at de passer like godt i stuen som på barnerommet.
  Premiene er levert av Fødselsplakat.no og har en verdi på 700 kr
   

Del denne siden