FrøkenUr
Blir kjent med forumet
Slet veldig med treg mage i begynnelsen. Begynte etterhvert å lage knekkebrød med linfrø b.l.a..spiser det til frokost og kvelds, og av og til lunsj..etter det har magen fungert som en klokke! Fantastisk! Må bare dele i tilfelle flere sliter med magen!
2 dl solsikkekjerner
2 dl sammalt rug grovt
2 dl havregryn
2 dl havrekli
2dl sesamfrø
1 dl linfrø
1 dl kruskakli
1 ts salt
7 dl vann
Bland det tørre. Ha i vann.
La deigen svelle i 20 min.
Del deigen i tre og smør den ut i tynt lag på 3 steikebrett belagt med bakepapir. Deles opp med pizzahjul etter 10 min av steketiden.Steikes i 45 min i 180 grader (varmluft). Luftes hvert 15. min. Ovnsdøren åpnes og luft slippes inn.
Dersom knekkebrødene ikke er sprø, la dem tørke i 100 grader i ca 1 time, helst på varmluft.
2 dl solsikkekjerner
2 dl sammalt rug grovt
2 dl havregryn
2 dl havrekli
2dl sesamfrø
1 dl linfrø
1 dl kruskakli
1 ts salt
7 dl vann
Bland det tørre. Ha i vann.
La deigen svelle i 20 min.
Del deigen i tre og smør den ut i tynt lag på 3 steikebrett belagt med bakepapir. Deles opp med pizzahjul etter 10 min av steketiden.Steikes i 45 min i 180 grader (varmluft). Luftes hvert 15. min. Ovnsdøren åpnes og luft slippes inn.
Dersom knekkebrødene ikke er sprø, la dem tørke i 100 grader i ca 1 time, helst på varmluft.