Hei!
Samboeren kom hjem med en steketakke i dag, noe jeg har ønsket meg lenge!
Så nå forventer han vel lefser i lange baner, hehe!
Vurderte om denne tråden passet best under «høytider» eller på «åpen generell», og fant ut at det kan jo hende takken kan brukes utenom høytider også
Så, har dere noen tips til en takke-nybegynner? Vi elsker jo både lefser og flatbrød her i huset, så regner med jeg blir å prøve meg på det ganske kjapt!
Hva steker dere på takkene deres?
Samboeren kom hjem med en steketakke i dag, noe jeg har ønsket meg lenge!
Så nå forventer han vel lefser i lange baner, hehe!
Vurderte om denne tråden passet best under «høytider» eller på «åpen generell», og fant ut at det kan jo hende takken kan brukes utenom høytider også
Så, har dere noen tips til en takke-nybegynner? Vi elsker jo både lefser og flatbrød her i huset, så regner med jeg blir å prøve meg på det ganske kjapt!
Hva steker dere på takkene deres?
Men skal nedover og besøke henne neste helg, tenk så fint om jeg kunne overraske henne med lefser!
Smør og sukker-krem
Den er 60cm i diameter, så ikke bare å stappe i et skap/en skuff heller!