Selvfølgelig får jeg skikkelig lyst på rødvin nå som jeg ikke kan drikke!
Og så får jeg så lyst på oster jeg ikke kan spise nå.
Får alltid lyst på det jeg ikke kan eller bør (les: for mye sjokolade og snop) spise, når jeg ikke kan spise det.
Men mye av nei-maten kan vi spise likevel.
Legen min sa f.eks. at jeg kan spise spekemat hvis jeg steker det eller fryser det i 4 døgn og spiser det med en gang det er tint.
Samme med røkelaks.
Tenkte at vi kan dele tips rundt nei-mat.
Hvis dere har noen gode tips til en GOD alkoholfri vin eller et alternativ.
Det er jo mye som ikke er godt, men det finnes også gode varianter
Og så får jeg så lyst på oster jeg ikke kan spise nå.
Får alltid lyst på det jeg ikke kan eller bør (les: for mye sjokolade og snop) spise, når jeg ikke kan spise det.
Men mye av nei-maten kan vi spise likevel.
Legen min sa f.eks. at jeg kan spise spekemat hvis jeg steker det eller fryser det i 4 døgn og spiser det med en gang det er tint.
Samme med røkelaks.
Tenkte at vi kan dele tips rundt nei-mat.
Hvis dere har noen gode tips til en GOD alkoholfri vin eller et alternativ.
Det er jo mye som ikke er godt, men det finnes også gode varianter