Potetstappe, fløtesaus lager av kraft fra kalkunen og grønnsaker som brokoli,blomkål og gullerot feks vanligvis dampet grønnsaker sp det fremdeles er godt med knas i de ;-)
Lager saus av kraften som jeg har tyttebær og fløte i. Rosenkål, poteter og gulerøtter. Lager champignon og bacon stuing. Krydrer kalkunen med salt, pepper og friske urter eller provence krydder.
Waldorfsalat, potetmos/fløtegratinerte poteter, soppstuing/fylt sopp, saus og i år skal vi ha appelsinsalat til og. Hvis vi ikke har sopp til har vi heller brokkoli eller rosenkål med bacon til istedetfor.
Ris, salat (med ananas), waldorfsalat, fløtesaus, rundstykker, hjemmelaget dressing. Og noen flak potetgull.
Syns ikke dampa grønnsaker og kokt potet ee så godt ved siden av, men er det som er tilbehøret når svigers lager. Kulturkræsj første gang jeg spiste det.