tilbehør pinnekjøtt

Bruker kålrabistappe og av og til surkål. Vet om noen som bruker rosenkål til også. Det var veldig godt :)
Edit: og selvsagt poteter og sjy
 
Last edited:
Kålrabistappe
 
Potet, kålstappe, og kraft/sjy/fett fra pinnekjøttet for de som ønsker det:)
 
Her på sunnmøre går vi "all out": Pinnekjøtt, svineribbe, svinemør, dampet mør, poteter, kålrabistappe. Og det snåleste: ris og salt potetgull :D
 
Vi bruker å ha mandelpotet og kålrabistappe. Kan ikke minnes at vi har noe annet. Da har det ikke havnet på min tallerken iallfall. :p
 
Her i huset bruker vi bare potet og kålrabistappe til. Hadde i tillegg Nissepølser til ungene tidligere. Mine foreldre bruker i tillegg å ha Dampemør til. Vet også av en del som har lammerull som tilbehør til pinnekjøttet.
 
Bruker kun det vanlige vi.
 
Kålrotstappe er et must! Poteter, surkål og sjy. Virker ganske standard.
 
Me har alltid hatt kålrotstappe. Men dei siste åra når eg har hatt jula, har eg servert rotstappe, potet, saus, tyttebærsyltetøy, surkål og rødkål :)
 
Back
Topp