Til alle som gir mme og tilskudd av d-vitamin.

En tråd i 'Juli 2020' startet av Jutta, 3 Sep 2020.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Jutta Blir kjent med forumet

  Vet ikke om dere har lest denne artikkelen som jeg har lagt ved fra dagbladet. Ganske skremmende at ikke helsestasjoner er oppdatert på at mme er tilsatt mer d-vitamin nå enn tidligere og at man ikke trenger å gi tilskudd av tran/d-vitamin. Jeg sluttet å gi gutten min tran etter at jeg leste dette. vi tar det heller opp når han blir større.

  https://www.dagbladet.no/mat/julian-5-md-syk---advarer-andre-foreldre/72766032
   
  • Liker Liker x 2
 2. Karokake Andre møte med forumet

  Ja, har lest det! Ble helt sjokkert! Jeg har blitt fortalt flere ganger på helsestasjonen at vi må gi tran i tilegg til mme. Er glad jeg har vært slurvete med tranen. Han ble hard i magen med en gang. Fikk dårlig matlyst og bæsjet ikke på flere dager etterpå. Vet ikke om det var tranen som gjorde det men. Blir ikke mer tran her i huset....
   
  • Liker Liker x 1
 3. Frkblomst Flørter med forumet Julikulene 2020

  Her var helsestasjonen heldigvis oppdatert! De sa jeg selv var nødt å regne ut om han fikk i seg nok, for de var litt usikker om helsedirektoratet sin brosjyre var oppdatert etter de endret d-vitamin innholdet på mme, noe som viste seg den ikke var!
   
  • Liker Liker x 1
 4. strikkemy Betatt av forumet Maiblomstene 2020

  Sniker fra mai!

  Blir så irritert, jeg fikk beskjed om å gi tran men selv regne ut hvor mye, på neste time sa jeg at jeg hadde regnet på det og funnet ut at det ble for mye hvis jeg ga tran. Fikk da beskjed om å gi selvom, da det ikke var farlig med for mye(?!). Valgte å ikke gi tran i det hele tatt, da jeg så at det ville bli for mye. Men ja, blir irritert over at man får helt feil beskjeder!
   
  • Informativ Informativ x 1
 5. Linni9 Andre møte med forumet

  Jeg måtte selv si fra, og hun var heldigvis med på å kutte. Delammer, og fikk beskjed om 2 dråper D-vitamin. Håper det ikke er for mye. Noen som har fått samme råd og mengde?
   

Del denne siden