termin 4 februar, ingen symtomer foreløpig

En tråd i 'Februar 2013' startet av 2+1=4, 27 Mai 2012.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. 2+1=4 Blir kjent med forumet

  Termin 4 februar og er i dag 4+1 dager på vei! :) Overlykkelig, etter at vi hadde en SA rundt juletider i fjor.
  Ingen symtomer enda annet enn uteblitt mens, verken brystspreng eller annet....Når fikk dere deres første gravidsymtomer??
   
 2. MTDC Forumet er livet VIP

  Fikk symptomer allerede i uke 3. Bekkenløsning.
  I uke 4 ble jeg kvalm en dag, og etter det bare når jeg er sulten. Har hatt ømme bryster siden ca uke fire, samt voksesmerter i livmoren. Trøttheten kom nettopp (uke 5). Noen får jo omtrent ikke symptomer, mens andre får mye og tidlig. 
   
 3. plutt Elsker forumet VIP

  lite og ingen ting,,,, litt trøtt i dag og i går men e jo veldig varmt å så gidder ikke mye
   
 4. skattnrtre Blir kjent med forumet

  jeg er 5+3 og har liiite symptomer... litt ekstra trøtt bare og litt øm av og til i puppene. nyt det så lenge du kan når du slipper symtomer :) Gratulerer så mye med spiren.
   
 5. nøttelitenitreet Fjompenisse Tilgangsansvarlig Sommerfuglene VIP August 2018

  Gratulerer!
  Forrige gang fikk jeg null symptomer før kvalmen dukket opp rundt uke 6-7. Denne gangen er det stikk motsatt, for å si det slik.. Nyt tiden før symptomene dukker opp! :)
   
 6. Cino Flørter med forumet

  Jeg vil si jeg har svært lite symptomer jeg også... enda....
   
 7. 2+1=4 Blir kjent med forumet

  Det er altså veldig variert her.... Men litt godt å høre at det er flere enn meg som ikke har noen symtomer. Jeg skulle ønske de kom snart, så jeg får en bekreftelse på at alt er bra med lillespire <3
   
 8. mrs secret Blir kjent med forumet

  gratulerer :) jeg har ingen symptomer utenom litt ømme pupper og innbiller meg at dei har blitt litt større (jippi) :)litt småmurring nederst i magen og litt vondt i korsryggen. (alt er litt og veldig lite plagsomt og hadde jeg ikke tatt en test så hadde jeg ikke tenkt på det som gravidsymptom fordi jeg trener en del igjen etter en lang influensa periode så det kan likegodt være gangsperre ;P  sist ble jeg kvalm i uke 6-7 og det varte til uke 16. (spydde ikke)
   
 9. glamaria Gift med forumet

  Har absolutt ingen symptomer, annet enn ingen mens og positiv test! Sjekket svangerskapsboken min fra forrige gang og da hadde jeg iallefall minimalt med symptomer i uke 5, men de kom etterhvert!
   

Del denne siden