Symptomer og opplevelser

En tråd i 'Våre bilder' startet av Bkno6882282, 10 Jun 2016.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Liten_ Andre møte med forumet

  Hei! Tenke å lage en tråd man kan spørre og dele omkring sine symptomer og opplevelser i det første trimesteret. Kjenner i allefall selv at det er så mye jeg lurer på.

  Frem til nå har jeg kjent veldig på det å være gravid! Allerede de første ukene begynte kvalmen, og jeg blir utrolig fort sliten! Dette er veldig uvant for meg da jeg til vanlig er på høygir med alltid litt mer energi enn de fleste! kvalme er heller ikke noe jeg er vandt med å kjenne på, og jeg spyr så og si aldri.. Men nå er jo dette snudd på hodet ;) hehe! Denne murringen i magen kom også fra 1.dag jeg skulle hatt mens, og har bare fortsatt. Er nå gravid i uke 8 og jeg kjenner godt hvordan livmoren min utvider seg! Det stikker og "drar" nesten hele tiden.

  Med så mye symptomer så drar jo tankene seg til st dette kanskje er mer enn en.. Tiden vil vise ;)
   
 2. Lykkeliten2017 Flørter med forumet

  HEI!
  Jeg føler viiirkelig med deg, er i uke 10 nå og har gått ned 11kg siden jeg ble gravid pga kvalme/oppkast og hat for mat hehe.
  Ellers stoppet de "mens murringene" i forrige uke, kjenner det nesten aldri nå(rart egentlig).. Har vært på kontroll og alt ser bra ut her :) gleeeeder meg bare til OUL nå!
   
 3. Lois Flørter med forumet

  Hei! :)
  Jeg er også ekstremt kvalm og har vært det siden uke 5. Har følt meg gravid fra dag 1 nesten, trøtt og svimmel. Var litt kvalm med førstemann også, men ikke på langt nær sånn som dette. Jeg har bare følt det på meg at det er to der inne, både pga symptomene og fordi jeg har hatt en merkelig følelse av det. Og jommen er det ikke to der! 8+5 i dag. :) Skal du eller har du vært på tul?
  Den siste uka har forresten jeg også kjent mye stillinger og murringer. Kjenner det kanskje ekstra med to! Kan ikke huske at jeg la så merke til dette med nr1..
   
 4. Spent mamma❀ Forelsket i forumet

  Hei!
  Jeg også kjente mye at det tøyet og strakk nederst i magen. Nå er jeg i uke 11 og legger ikke så mye merke til det. Hører det er mange som sliter med kvalme og oppkast, så jeg er råheldig som ikke har gjort det og er lite kvalm. Enkelte morgener kan jeg føle meg uvel, men det er som regel kortvarig:)

  Det jeg har begynt å kjenne på er vondt i bekkenet og rompe/lår etter å ha gått og stått mye. Jeg synes det er så tidlig å begynne å kjenne på slike smerter. Er det flere enn meg som har opplevd det? Håper jeg slipper det resten av svangerskapet.. :)
   
 5. Frøken Fin Andre møte med forumet

  Jeg skjenner også smerter i siden av låren/rompen, er i uke 17 nå, men et begynte i uke 15 ca. Det kommer å går litt. Noen dager er det kjempevondt andre dager kjenner jeg ikke noe. Ska ha ferie i tre uker nå og tenker at hvis det fortsetter når jeg er tilbake på jobbens å går jeg til legen og ber om å få hennvisning til fysio.
   
 6. Spent mamma❀ Forelsket i forumet

  Jeg merker det veldig i bekkenet hvis jeg har gått mye. Da kjennes det ut som det stivner. Blir veldig ømt å både stå og sitte/ligge. Etter ferien tenker jeg å ta kontakt med fastlegen min og få henvisning til fysio. Er i uke 15 nå og det er mange uker igjen til termin, så vil ikke gå og ha vondt i lang tid hvis det kan lindres. Håper du ikke får større smerter i ferien:) Bra vi gravide får gratis behandling hos fysio;-)
   
 7. Vil ha en baby til Forumet er livet Julegavene 2019 Januarlykke 2020

  Får gravide seriøst gratis behandling hos fysioterapeut ? Hvis dette stemmer foreslår jeg at du lager et lite innlegg om det her på forum :) Jeg har sett at det er flere som ikke drar dit fordi at det koster så mye osv osv..
   
 8. Soskenjakten Elsker forumet

  Nei man gjør ikke det, måtte betale 250kr i egenandel med henvisning fra legen. Med mindre du ikke klarer å gå eller har en snill fysio som skriver at du ikke kan gå så får du det dekket...
   
  • Liker Liker x 1
 9. Beate81 Flørter med forumet

  Hadde defuse symptomer ved gravidten, eneste la virke til er at når det var lenge mellom hvergang måltider ble jeg kvalm. Plager med at er trøtt og sliten, har ikke nok energi nok til jeg kom hjem.
   
 10. Spent mamma❀ Forelsket i forumet

  Hm..det var rart. Legen min sa det er gratis og jeg har lest det i artikler på babyverden der jordmor sier at fysio er gratis for gravide som sliter med bekkenet. Kanskje det er gratis etter første egenandel? Jeg skal til lege neste uke og kommer til å ta det opp da:)
   
 11. englemamma18 Elsker forumet

  Kvalmen er fortsatt plagsom, 15+4. Håper på å slippe snart :(
   
 12. unknownP Elsker forumet Sommerfuglene Januar 2017

  Burde vi ikke fått flytta denne tråden? Den hører ikke hjemme under bilder ;)
   
  • Liker Liker x 2
 13. Spent mamma❀ Forelsket i forumet

  Jeg var hos fysio i dag, etter henvisning fra lege. Legen undersøkte meg først (tidligere i uka) og i henvisninga skrev hun bekkenløsning med gangvansker. Jeg klarer å gå, men det gjør vondt!Fysio undersøkte meg også i dag og sa det er tydelig jeg har bekkenløsning. Timen i dag var gratis og jeg får delta på gruppetimer som også er gratis. Så har man bekkenløsning dekkes behandlingen av nav. Det står også på Lovdata sine sider.
  At du ikke fikk det dekt høres litt merkelig ut hvis du har/hadde bekkenløsning. ImageUploadedByBV Forum1471559644.693000.jpg
   
 14. Soskenjakten Elsker forumet

  Har fått ny henvisning nå der det står med gangvansker, sto ikke det på første. Og skal finne meg ny fysio, som jeg håper er bedre :) har også vondt i (tissen:p) når jeg går....
   
 15. Spent mamma❀ Forelsket i forumet

  Så bra det ordner seg! Den visse plassen kjenner jeg det også av og til :p
   
 16. Spent mamma❀ Forelsket i forumet

  Gravide som har bekkenløsning med gangvansker får gratis behandling hos fysio.
   
  • Liker Liker x 1
 17. Liten_ Andre møte med forumet

  Oj! Hei CogC=1+2! Jeg logget meg ut av forumene i en veldig lang periode. Jeg ble litt overivrig i å "Google" og prøve å finne en normal, som jeg innså ikke fantes. Så isteden for å sammenligne meg selv med alle andre så logget jeg meg rett og slett av
  Jeg har jo nå vært på ultralyd (en god stund siden) og der fant de en gutt! og jeg så jo selv at det bare var en der, men jeg er veldig..ganske..stor, på sympysemålene, så jeg må innrømme at tenken om at de har "misset" den andre har streifet meg. Hehe! Men det er vel lite sannsynlig.

  Hvordan er det å ha to i magen? Mye armer og bein? ;)
   

Del denne siden