Sykemeldt mellom forsøk

En tråd i 'Prøver/gravid med hjelp av donasjon' startet av bare-meg, 4 Okt 2020.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
Tags: Add Tags
 1. bare-meg Første møte med forumet

  hei!
  Jeg har nylig hatt en MA (torsdag). Jeg var så veldig glad når jeg fikk den positive testen, og nedturen var stor da gynikologen fortalte at fosteret var dødt:(. Detter fullstendig sammen, bare noen spør meg hvordan jeg har det. Dette var vårt 10 forsøk. Vi har heldigvis en datter fra forsøk nr 2.
  Ønsker såklart å komme i gang med ett nytt forsøk, så fort syklusen og mensen er normal igjen. Vi har to embryoer på frys.
  Er nå sykemeldt 2 uker til. Vet ikke helt om jeg ønsker meg tilbake på jobb, eller være sykemeldt frem til neste forsøk. Noen gode råd her? Jobber i barnehage, og får stadig inn mammae’er eller kollegaer som er høygravide. Ikke veldig lett å møte på dem nå, uten at tårene begynner å trille.
   
  • Hjertelig Hjertelig x 3
 2. Høstsol Betatt av forumet JuniJubel2021 Assistert-jentene

  Tror jeg ville vurdert henvisning til terapeut/behandler for å snakke om alt du har vært igjennom, samt få praktisk hjelp til hvordan møte de gravide/mammaene i barnehagen. Terapeuter har ofte mange veldig gode praktiske tips på hvordan møte utfordringer uten å ta de helt inn på deg, samt selvsagt bearbeide alle forsøkene. :Heartred Lykke til videre.
   

Del denne siden