Sykdom, sykdom, sykdom..

En tråd i 'November 2013' startet av Rita1994, 15 Mar 2015.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Rita1994 Flørter med forumet

  Er deres små mye syke? Her er det det ene etter det andre. Akkurat nå har hun spysjuka, for andre gang i år. Føler det aldri tar slutt! Jeg har allerede over 30fraværsdager dette semesteret!
   
 2. MarsMamma2015 Betatt av forumet

  Ja, her har vi også omgangssyke for andre gang i år! Og masse syk, går stort sett i type forkjølelse og feber. Stadig noe.. Barnehagebarn? De sier jo at første året i barnehage er noe herk når det kommer til sykdom. Men at det skulle være sååå ille hadde jeg likevel ikke trodd
   
  • Liker Liker x 1
 3. Rita1994 Flørter med forumet

  Ja, hun begynte i januar. Hadde heller ikke trodd det kom til å bli så ille! Føler hun alltid er sjuk, går bare 2-3dager før hun er sjuk igjen..
   
 4. 9-2 9-2 *Aprilbaby 2018*

  Her har snupps bare hatt en sykdomsrunde...fikk det skikkelig når hun først ble syk, halsbetennelse, ørebetennelse og virkelig elendig med feber,hoste og snørr!som varte i to uker men jeg er fortsatt hjemme så hun har ikke bøitt utsatt for de verste barnehage virusene (selv om vi er på besøk i bhg).
  Men det første året i Bhg er det typisk myyyyye sykdom og hyppig, men de blir rustet og r bedre immunforsvar av det.....det blir bedre
   

Del denne siden