Sviskesaft til baby?

En tråd i 'Generelt' startet av Anis, 1 Jul 2011.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Anis Gift med forumet

  Fikk et tips om å gi dette til min 6 uker gamle gutt av en vennine i dag..står jo fra 4 mnd på glasset? Hadde dere gjort det? Noen som har prøvd?  Hu hadde gitt ei lita teskje i en flaske og jenta hennes bæsja. Gutten min får mme og sliter litt med magen. Nå skal je prøve å kutte ut malten å se om det hjelper, noen sa at det kunne bli værre..men stakkars gutten min må jo få bæsje :('

  Tips tas gjerne i mot :)
   
 2. Hmmm.. Jeg hadde ikke gitt det til min baby iallefall.. Hadde heller prøvd å kutta ut malten, og sett om det hjalp.. Prøv å massere magen litt.. Legg føttene opp mot magen.. Om du skjønner hva jeg mener :) 
   
 3. Anis Gift med forumet  *FruDahlen* skrev:
  Hmmm.. Jeg hadde ikke gitt det til min baby iallefall.. Hadde heller prøvd å kutta ut malten, og sett om det hjalp.. Prøv å massere magen litt.. Legg føttene opp mot magen.. Om du skjønner hva jeg mener :) 


  Vi har prøvd både massasje og bøy & tøy..
   
 4. pianøtt Gift med forumet

  har du prøvd idoform? en tlf t kiropraktor/manuleterapaut? eg ville isje gitt en nyfødt sviskesaft , tror neppe mage/tarm funksjonen hadde fungert bra me så sterke saker!
   
 5. TonjeJenta Forumet er livet VIP

  Kanskje prøve en annen type mme i stedet? Det hadde nok jeg gjort.
   
 6. maltesers Forumet er livet

  Jeg ville ikke gjort det. Har såvidt gitt det til min 5 mnd gamle  sønn, og det ga full uttelling med en gang, og han har fått både mme og grøt. Så det ville nok blitt for sterk kost for den lille magen til babyen din.
   

Del denne siden