Sterke smerter i lysken?

En tråd i 'Mars 2021' startet av Bkno9169210, 18 Feb 2021.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Bkno9169210 Andre møte med forumet

  Har fått sterke smerter i lysken på høyre side. Noen andre som har opplevd dette? Er 38+0. Klare såvidt å gå på den foten.
   
 2. Snuppelupp87 Glad i forumet Marshmallows2021

  Jeg har det på venstre side i forbindelse med bekkenløsningen. Kanskje baby har gravd seg godt nedi bekkenet og presser på nerver hos deg?
   
 3. Skinnylatte Betatt av forumet

  Ja jeg opplever av-og på smerter i lysken på venstre side! For et par uker siden (er 38+4 nå) var det HELT ille. Kan kjenne det litt på begge sider. Første dag i permisjon klarte jeg plutselig ikke stå på høyre fot, kjentes ut som noe bare sa «schmok» inni bekkenet.... forferdelig vondt. Var bare å holde sofaen. Neste dag fikk jeg halta meg rundt, og etter to dager kunne jeg gå forsiktig.
   
 4. Vintermamsen Flørter med forumet

  Jepp, har det på samme måte... På begge sider... Men heldigvis ikke samtidig, for da hadde jeg falt i gulvet:wideyed::p
  Har ikke hatt slike smerter før, verken i forrige svangerskap, eller i dette, før i uke 36 ca.... Men regner med det enten er leddbandene som strekker seg, eller at babyen presser på noen nerver....
   
 5. Fru grønn Andre møte med forumet

  Jeg kan få det noen ganger. Jordmor mente det kunne skyldes dårlig blodgjennomstrømming til bekkenmuskulaturen. Det hjelper for meg å sove med pute mellom beina, og ellers passe på å sitte og ligge med beina litt spredt så blodet ikke stopper opp. Ikke sikkert det samme gjelder deg, men du kan jo prøve :)
   
 6. Montro93 Forelsket i forumet

  Ikke direkte smerte, men har flere ganger i det siste opplevd at jeg får en akutt krampelignende følelse i lysken, akkurat som beinet svikter i noen sekunder liksom. Ser noen skriver det kan ha sammenheng med bekkenløsning. Har jo slitt med bekkenet i svangerskapet, så kanskje det har en sammenheng her og :p
   

Del denne siden