Stelleplass

En tråd i 'Desember 2013' startet av snart mamma til en!!, 15 Okt 2013.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Lene Flørter med forumet

  sist hadde vi bare stellematte oppå badebenken, men denne gangen har vi litt bedre plass på badet, så nå har vi fått på plass det minste stellebordet fra Ikea. Syns det er greit å ha stelleplass på badet pga tilgangen på vann. I begynnelsen bruker vi vasken til å bade i, så blir det badekaret når han har "vokst ut av" vasken :p vi har ikke begynt på barnerommet, siden han skal sove på vårt rom til han flytter inn sammen med storebroren, og da skal vi bytte om på soverommene i huset, så det blir ikke før lillebror begynner å nærme seg klar for å sove på eget rom... :)
   
 2. Lille Lise✖️ Forelsket i forumet Novemberlykke 2018 Aprillykke 2017

  Vi er så heldig at vi har plass til stellebord på badet, med to hyller under til oppbevaring av bleier og stelleprodukter. Men hva annet kan være greit å oppbevare der? Pyjamaser, bodyer eller no? Forslag noen? :)


  Sent from my iPhone using BV Forum
   
 3. Heffalumpen Glad i forumet

  Kan jo være greit å ha et eller to skift liggende - er ikke alltid det er nok med bleie for å holde på det som kommer ut... noen ganger tyter det ut helt opp til nakken...
   
 4. Lykkelig09 Flørter med forumet

  Nå den første tiden har jeg lagt de fleste klærne i Stellekommoden. Synes det er praktisk den første tiden og når klærne ikke tar så stor plass. :)


  Sent from my iPhone using BV Forum
   
 5. Mari=) Glad i forumet

  har lagt stellematta på vaskemaskina og hengt opp en hylle på veggen der det er plass til bleier, litt klær og andre ting som små babyer må ha :) klær har hun i eget skap på soverommet :)
   

Del denne siden