Linenni
Flørter med forumet
Heisann!
Vi skal ha koldtbord med venner i jula, har i den anledning kjøpt inn bl.a. spekeskinke og røykalaks Da jeg var hos jordmor sa hun at røykalaks var trygt å spise så lenge den ligger godt innenfor holdbarhetsdato, og all spekemat var trygg hvis den har vært frosset.. Så jeg putta både laksen, spekeskinka og ribberullen i frysa med en gang jeg kom hjem fra butikken, og tenke å ta det opp igjen kvelden før koldtbordet.. Noen som har fått andre råd enn meg? Mange sier jo de holder seg helt unna uansett, men jeg er så utroooolig glad i både laks og spekeskinke, så om det faktisk er helt trygt, så ser jeg ingen grunn til å drive å pine meg selv..
Vi skal ha koldtbord med venner i jula, har i den anledning kjøpt inn bl.a. spekeskinke og røykalaks Da jeg var hos jordmor sa hun at røykalaks var trygt å spise så lenge den ligger godt innenfor holdbarhetsdato, og all spekemat var trygg hvis den har vært frosset.. Så jeg putta både laksen, spekeskinka og ribberullen i frysa med en gang jeg kom hjem fra butikken, og tenke å ta det opp igjen kvelden før koldtbordet.. Noen som har fått andre råd enn meg? Mange sier jo de holder seg helt unna uansett, men jeg er så utroooolig glad i både laks og spekeskinke, så om det faktisk er helt trygt, så ser jeg ingen grunn til å drive å pine meg selv..