Sovebamse med white noise

En tråd i 'November 2020' startet av Stjernedama, 25 Nov 2020.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Stjernedama Glad i forumet Novemberlykke 2020

  Noen som har erfaring med sovebamse te babyen?

  hvilken type har du kjennskap til og hvordan synes du den fungerte?
   
  • Liker Liker x 1
 2. Høstdrøm Forelsket i forumet Novemberlykke 2020

  Sauen Ewan :) har brukt den litt til 1-åringen og prøver den ut på baby nå. Jeg tenker at den er en fin avledning, men har sett at 1-åringen blir litt irritert innimellom da lyden blir høy (bare to voluminnstillinger). Baby ser ikke ut til å bry seg veldig med mindre han allerede er fornøyd og på vei inn i drømmeland. Koster mye (599,-). Men batteriet varer lenge, den har gråtesensor og forskjellige lyder. Relativt enkel i bruk. Konklusjon er at den KAN gi litt enklere innsovning, men ikke noe vidunderkur :)
   
 3. Liljepia90 Elsker forumet Tilgangsansvarlig Oktoberlykke2020❤ Novemberlykke 2020

  Hadde myhummy til storebror som var glad i lyden, lillebror ser ikke ut til å bry seg nevneverdig. Setter mer pris på musikk han.
   
 4. Ventetiid Betatt av forumet Novemberlykke 2020

  Frøkna bruker myhummy :)
   
 5. TeeLa_86 Forelsket i forumet Novemberlykke 2020

  Har kjøpt my hummy på finn med sovefunksjon å vil teste den. Mn ser d fins en pingvin som også kan kobles til musikk fra mobilen osv som nåde er rimeligere og har flere funksjoner..
   
 6. Ventetiid Betatt av forumet Novemberlykke 2020

  Myhummy har vi og elsker den! Har med blootooth så får varsler når frøkna begynner å gråte :) har versjonen som heter lena som frøkna fikk av svigers. Hadde sikkert klart oss med Spotify også eller YouTube. Men ho kommer nok til å bli veldig glad i selve bamsen også så er en vinn det <3
   

Del denne siden